28.02.2018      10:01

Imate pogum, da uresničite sanje?

Peti dogodek Speak Up in drugi po vrsti, odkar je Zavod Ypsilon moči združil z Lidlom Slovenija, na oder že tradicionalno postavlja zgodbe navdiha. Tokrat bo Speak Up! Follow Your Dreams inspired by Lidl Slovenija potekal v torek, 20. marca 2018, ob 18.00 v Festivalni dvorani Ljubljana.

Rdeča nit dogodka je sporočilo, da vsi lahko dosežemo svoje sanje. Organizatorji verjamejo, da tovrstnih dogodkov v Sloveniji primanjkuje, zato boste lahko prisluhnili različnim usodam, ki se vzpenjajo od trnja do zvezd. Ob tem letos prvič dogodek dobiva dobrodelno noto – namesto vstopnine bodo zbirali hrano z daljšim rokom trajanja in šolske potrebščine za Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

Motivacija je ključ do uspeha

Na dogodku Speak Up! Follow Your Dreams inspired by Lidl Slovenija, ki ga bo tudi tokrat vodila Mojca Mavec, vam bodo govorniki in govornice sporočili, da lahko premagate vse ovire. Iz dvorane boste odšli z zavedanjem, da za uresničitev sanj ni nikoli prezgodaj ali prepozno.

Med govorniki in govornicami dogodka bodo: edini slovenski svetovni prvak v boksu Dejan Zavec, zmagovalka ultramaratona Everest Trail Race Andreja Sterle Podobnik, najbolj inovativni mladi kmet leta 2017 Matic Vizjak, predsednik humanitarnega društva Vztrajaj – Never give up in triatlonec Matej Markovič ter režiserka in pisateljica Ivana Djilas.

Čas za akcijo je zdaj!

»V Zavodu Ypsilon se zavedamo, da vsi potrebujemo pozitivne zglede, da lahko dosežemo več. Naše vodilo je, da lahko naredimo karkoli, če si to močno želimo in se za to potrudimo. Zato bomo tudi občinstvo na dogodku motivirali in jih izzvali, da se zazrejo vase, si priznajo svoje sanje in jih začnejo uresničevati,« je povedal Andraž Šiler, strokovni direktor Zavoda Ypsilon.

V ta namen so na družbenem omrežju Facebook pripravili tudi dnevne motivacijske izzive. Z izpolnjevanjem kratkih nalog boste lažje določili svoje sanje in orisali načrt poti, ki je pred vami.

Kljub temu da je do začetka dogodka še nekaj časa, so vstopnice že na voljo. Priskrbite si jih še danes, saj je število mest omejeno.

Podprimo sanje vseh okoli nas

Dogodek že drugo leto navdihuje Lidl Slovenija, ki podpira številne humanitarne pobude in organizacije v okviru pobude Ustvarimo boljši svet.

So ponosni sponzor Zveze športnikov invalidov Slovenije – Paraolimpijskega komiteja in pobudniki programa Postani športnik, s katerim vključujejo mlade invalide v šport in dvigajo prepoznavnost pomena športa invalidov v slovenski javnosti.

Poleg tega spodbujajo podjetniške ideje s projektom Lojtr'ca domačih in skrbijo za štirinožne prijatelje s projektom Koraki za tačke. Pod njihovim okriljem prihajajoči dogodek Speak Up! Follow Your Dreams inspired by Lidl Slovenija dobiva dobrodelni ton – na dogodku boste lahko prispevali delček pomoči za uresničitev sanj tistih, ki to najbolj potrebujejo. Zbrano hrano z daljšim rokom trajanja in šolske potrebščine bodo organizatorji namreč namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije.