Sponzorirano

  Recite STOP stresu!

  Recite STOP stresu!
  Sponzorirano

  Datum / Čas
  Date(s) - 25. oktobra, 2021
  12.00-17.30

  Kategorije


  Osvojite učinkovite tehnike za vsakodnevno zadovoljstvo na delovnem mestu in za protistresno preventivo

  Stres in zaskrbljenost sta vse pogostejša pojava v današnjem svetu, odzivanje na njiju pa se iz različnih razlogov razlikuje pri vsakem izmed nas.

  Odlična protistresna preventiva je razvoj osebne agilnosti, saj posameznik hitro prepozna svoja destruktivna vedenja, ki povzročajo težave in stres na delovnem mestu. Ljudje vse prevečkrat ponavljamo iste napake čeprav tega na želimo. Z razvojem osebne agilnosti pa prepoznamo svoja tipična destruktivna vedenja in jih preobrazimo v bolj koristna in produktivna.

  Vabljeni na praktično delavnico katere namen je, da udeleženci spoznajo učinkovite tehnike in metode za premagovanje stresa in sproščanje neglede na okoliščine. Počutje posameznika je lahko neodvisno od zunanjih okoliščin, vedno nam je na voljo možnost umiritve in vzpostavljanja notranjega miru. Na delavnici bodo predstavljeni temeljni principi vzpostavljanja in ohranjanja čustvenega ravnovesja in notranjega zadovoljstva.

  Več informacij si preberite tukaj: Recite STOP stresu!

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  Sponzorirano

  NI KOMENTARJEV

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

  Exit mobile version