Črnfest 2018

  0
  Črnfestov veliki koncert
  Črnfestov veliki koncert

  Datum / Čas
  Date(s) - 16. avgust, 2018 - 1. september, 2018
  Cel dan

  Lokacija
  Črnomelj

  Kategorije


  Otvoritveno dogajanje

  V četrtek, 16. avgusta, bo svoja vrata odprl  težko pričakovani Črnfest 2018. Festival dobre glasbe, hrane, gledališča, smeha in otroškega rajanja bo v četrtek ob 20.00 v Kulturnem domu Črnomelj odprl Jure Ivanušič z monokomedijo Od tišine do glasbe. V svojem avtorskem projektu vas bo v sproščenem enournem nastopu na zanimiv in privlačen način, z anekdotami in s šalami, popeljal skozi celotno zgodovino glasbe – od kamene dobe do Rolling Stonesov. 

  Jure Ivanušič na Črnfestu
  Jure Ivanušič na Črnfestu

  Petek je dan za veliki koncert!

  V petek, 17. avgusta, na Trgu svobode v Črnomlju pa bo glavni dogodek festivala, in sicer veliki koncert skupin Big Foot Mama, Tabu, MRFY in JOKER OUT. 

  Šport in zabava z roko v roki

  Poskrbeli so tudi za športno dogajanje, zato vas vabijo k prijavi! V petek, 17. avgusta bo ob pri Baru Piccolo ob 13.00 potekal turnir v košarki v dvojicah (2 na 2). Glavni del tekmovanja bodo predstavljale moške dvojice. V isti kategoriji bodo tekmovale tudi mešane dvojice. Če bo dovolj prijav v ženskih dvojicah bodo ženske tekmovale med seboj. 

  Na športne aktivnosti se lahko prijaviš preko spodnjih kontaktnih informacij:
  040 426 977 -Jure Štukelj
  jure.stukelj@klub-kbs.si 

  Dijaki in študentje si svoje vstopnice za četrtkovo otvoritveno prireditev lahko zagotovite po ceni 7 €, redna cena vstopnice pa znaša 10 €. Vstopnina za petkovo prireditev v predprodaji znaša 12 €, na dan dogodka pa 15 €. Več informacij in celoten program pa najdeš tudi na FB profiluspletni strani in Instagram profilu. 

  PUSTI KOMENTAR

  Prosim vpiši svoj komentar
  Prosim vpiši ime

  Stran uporablja Akisment za zmanjševanje neželenih sporočil. Ugotovi kako obdeluje tvoje podatke.