Sponzorirano

  Tečaj navtike- Voditelj čolna in VHF GDMSS

  navtika
  cover za tečaj navtike
  Sponzorirano

  Datum / Čas
  Date(s) - 10. maja, 2021-12. maja, 2021
  16.00-19.00

  Kategorije


  Poletje in s tem poletni dopust že trkata na vrata, zato ne zamudi priložnosti in si z opravljenim izpitom za voditelja čolna in izpitom za radijsko postajo VHF GMDSS prislužen letošnji oddih polepšajte z novimi navtičnimi dogodivščinami. 
  Da bodo avanture mogoče, vas vabimo, da se udeležite tokratnega navtičnega tečaja, s pomočjo katerega boste osvojili potrebno znanje za opravljanje izpita za voditelja čolna in/ali upravljalca radijske postaje VHF GMDSS
   Tečaj za voditelja čolna: 10. 5. in 11. 5. (16.00 – 20.00) 
  Tečaj za voditelja čolna je odlična priložnost za vse, ki se že od vedno navdušujete za pomorstvo, kot tudi za tiste, ki se prvič podajate na čoln. Tečaj ponuja celovito obravnavo teoretičnih in praktičnih znanj, ki so potrebna za uspešno plovbo. V 10 šolskih urah boste usvojili vse potrebno znanje za opravljanje izpita za voditelja čoln.
  Cena: 65€
  Tečaj za radijsko postajo VHF GMDSS: 12.5. (16.00 – 19.00)
  Tečaj za radijsko postajo VHF je namenjen učenju upravljanja radijske postaje VHF, spoznavanju sistema GMDSS in ostalih teoretičnih znanj, potrebnih za celostno spoznanje z radijsko postajo VHF in določili za uporabo. V 4 šolskih urah boste tako usvojili znanje, potrebno za opravljanje izpita za radijsko postajo VHF GMDSS.
  Cena: 65€
  Ekipa Strojnik.si Navtika

  Nevladna organizacija v Ljubljani, namenjena vsakemu, ki mu strojništvo in druge tehniške vede predstavljajo del življenja.

  Sponzorirano

  NI KOMENTARJEV

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

  Exit mobile version