Željko Bebek v Hali Tivoli – Ono nešto naše

  0

  Datum / Čas
  Date(s) - 21. september, 2018
  20.00

  Lokacija
  Velika Hala Tivoli

  Kategorije


  Željko Bebek je eden najbolj prepoznavnih glasbenikov v naši regiji, z zavidljivo glasbeno kariero, ki traja že več kot 40 let.

  Željko Bebek je za leto 2018 najavil regionalno koncertno turnejo »Ono nešto naše«, ki jo je 8. marca pričel z razprodanim koncertom v priljubljeni dvorani Cibona v Zagrebu, nadaljeval s koncertom v Splitu, Osijeku in Beogradu ter popolnoma navdušil vse prisotne s kar tri ure trajajočimi koncerti – obiskovalci so uživali v največjih hitih tega glasbenika, na odru pa so se mu pridružili tudi številni gosti.

  ​V sklopu aktualne turneje bo priljubljeni pevec septembra v Hali Tivoli predstavil pesmi iz aktualnega albuma »Ono nešto naše«, ter tudi legendarne pesmi iz dolgoletne kariere. V njegovem bogatem, spoštovanja vrednem opusu so tudi pesmi skupine Bijelo dugme – z njimi je Bebek posnel kar 8 studijskih albumov.

  Bebek je skupaj s producentom in avtorjem Branimirjem Mihaljevićem pripravil posebno skrbno pripravljen koncertni repertoar, na set listi bodo skladbe, ki so nastale s skupine Bijelo dugme, pa tudi zimzeleni hit »Jabuke i vino«, ki ga je pred 35. leti posnel s skupino Zana:

  »Na aktualni turneji bom zapel pesmi, ki jih že dolgo nisem. Med njimi je veliki hit »Jabuke i vino«. Ker je ta pesem duet, je nisem imel priložnosti izvajati na klubskih koncertih, zato sem se odločil, da bo pesem del koncertnega repertoarja na turneji. Pri pesmi se mi bo pridružila mlada Franka Batelić. Zelo jo spoštujem in cenim ter ji prerokujem svetlo prihodnost. To bo zanimiv spoj, ki bo pesem predstavila v novi luči.« je izjavil Željko.

  Željko Bebek bo na turneji nastopil s skupino v razširjeni zasedbi, spremljala ga bo godalna in brass sekcija, na odru se mu na kitari pridruži tudi njegov še ne 15. letni sin Zvonimir.

  Z energijo in prodornim, prepoznavnim glasom ta koncertni velemojster zagotovo ne bo pustil nikogar ravnodušnega!

   

   

   

  PUSTI KOMENTAR

  Prosim vpiši svoj komentar
  Prosim vpiši ime

  Stran uporablja Akisment za zmanjševanje neželenih sporočil. Ugotovi kako obdeluje tvoje podatke.