Edinstven dan, dan Škisove tržnice!

Škisova tržnica

Prišel je 11. maj in z njim že 26. Škisova tržnica, ki predstavlja raj na zemlji za vse mlade.

Mladi iz vse Slovenije bodo od 12. ure naprej lahko uživali v ritmih najboljših slovenskih glasbenih izvajalcev, obiskali študentske klube na stojnicah in se zabavali.

Vhod na Škisovo tržnico bo danes mogoč od 11.30 naprej. Z mimohodom študentskih klubov in pozdravnim govorom predsednice Zveze ŠKIS Teje Vogrinec pa se bo tudi uradno otvorila že 26. Škisova tržnica. Na mednarodnem otočku bodo predstavniki iz kar 20 držav ponujali najrazličnejše aktivnosti, hrano in pijačo za vse mimoidoče.

Predstavile se bodo tudi neprofitne organizacije, kot so Varna pot, Društvo AED in DrogArt, privoščili si boste lahko koktajle, prigriznili topel obrok pri Burek Olimpija in še veliko več. Zvečer pa bodo na veliki oder stopile glasbene legende, kot so Big Foot Mama, Orlek, Društvo mrtvih pesnikov, Pero Lovšin, zmagovalca Škisolova in ostali. Elektro oder bodo prevzele melodije DJ-jev – Rise Brown, Sibbjaga, Lare Lens, Aneya F., VI·AL-a, Veztaxa in Glie.

Škisova tržnica

Edinstven glasbeni program za edinstven dogodek!

Največji del Škisove tržnice predstavljajo študentski klubi, ki bodo na regijskih otočkih predstavljali kulinarične specialitete, pripravili razne igre in atrakcije za vse obiskovalce. Katera regija bo premagala vse ostale v študentskih igrah in kateri klub bo osvojil naziv »najboljše stojnice«? Vse to bomo izvedeli danes.

Še nekaj napotkov …

Organizatorji naprošajo, da obiskovalci pridejo na prizorišče pravočasno. Cena vstopnice na dan prireditve znaša 15 eur. Nakup bo možen ob info točki pri vhodu na prizorišče. Z vstopnico lahko prosto prehajate do 20. ure, po tej uri prehajanje iz prizorišča in nazaj ni več dovoljeno (potreben je nakup nove karte).

Plačevanje na letošnji Škisovi tržnici bo potekalo brez gotovine, samo z osebno bančno kartico ali mobilno denarnico. Tisti, ki ste vstopnico kupili z NLB Pay boste lahko na prizorišče vstopili skozi NLB VIP vhod. Plačevanje z mobilno denarnico NLB Pay pa bo vsem prineslo še dodatne ugodnosti, saj NLB omogoča akcijsko ceno pijače 4 + 1 gratis na vseh šankih.

Na edinstvene trenutke na Škisovi tržnici 2023!

Škisova tržnica

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOcena filma: Evil Dead Rise
Naslednji članekZgodovinsko odkritje o prvih dneh medicine
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.