Izberi znanje za napredek, izberi Ekonomsko fakulteto v Ljubljani

0

ŽELIM …


… VELIKO IZBIRNOST ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV

Izbiram lahko med dvema programoma: Univerzitetno poslovno in ekonomsko šolo (UPEŠ) z 12 usmeritvami ter Visoko poslovno šolo (VPŠ) z osmimi usmeritvami.

… DOBRO IN HITRO ZAPOSLITEV PO DIPLOMI

Rezultati ankete o zaposlitvenih poteh diplomantov, ki so jo diplomanti izpolnjevali leta 2012, so pokazali, da je 82 odstotkov diplomantov že našlo prvo zaposlitev, od tega kar 60 odstotkov v prvem mesecu po diplomiranju.

… MOŽNOST ŠTUDIJA V TUJINI

Kot študent Ekonomske fakultete lahko izbiram med več kot 40 državami po celem svetu in postanem eden izmed 250 študentov, ki vsako leto odidejo na študijsko izmenjavo v tujino. V angleškem jeziku pa lahko študiram tudi doma, saj lahko izberem eno izmed angleških usmeritev na programu UPEŠ (Trženje in Mednarodno poslovanje) ali pa izberem posamezne angleške predmete.

… MODERNO FAKULTETO

Vsak dan lahko komuniciram s fakulteto na Facebooku. Kaj se dogaja na fakulteti, pa izvem tudi na novičarskem portalu EFnet in v e-glasilu, ki ga prejemam kot študent Ekonomske fakultete. Konkurenčno prednost predstavljajo tudi sodobne učne metode, poudarek na praktičnem usposabljanju in moderno opremljeni prostori.

… GRADITI SVOJE SOCIALNE MREŽE

Z aktivnim sodelovanjem na predavanjih strokovnjakov iz prakse, izdelovanjem poslovnih načrtov, diplomskih, magistrskih in specialističnih del ter poslovnih projektov, s katerimi odgovarjam na konkretna vprašanja in poslovne probleme podjetij.

… IZREDNI ŠTUDIJ

Izredni študij programa UPEŠ poteka na sedežu fakultete in mi omogoča kar največjo samostojnost pri izbiri časa za učenje. Lahko torej študiram in delam ob istem času – zakon!

… ZNANJE ZA NAPREDEK!

Ekonomska fakulteta v Ljubljani. Obišči nas na informativnem dnevu, 14. in 15. februarja 2014. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.