Lahko živimo normalno tudi brez glutena?

V današnjem času so vse bolj pogosta avtoimunska obolenja in s tem povezane alergije oziroma preobčutljivosti na številne snovi. Vsi, ki so občutljivi na gluten ali pšenico, pa se morajo soočati z izjemno okrnjenim jedilnikom. Pomislite le, po čem bi sami posegali, če bi se morali odpovedati kruhu, testeninam ter vsem drugim jedem iz testa in moke.

 

V knjigi 500 jedi brez glutena avtoric Carol Beckerman in DebWheaton boste našli številne zdrave recepte za vse obroke od zajtrka do večerje in seveda tudi sladice. Poleg receptov knjiga vsebuje še pomembne podatke o skritih virih glutena, ki se jim je treba izogniti. Našli pa boste tudi še osnovne podatke o celiakiji.

 

S pomočjo te kuharske knjige boste ugotovili, da vam je lahko tudi brez glutena na voljo popoln jedilnik. Knjiga ni namenjena le tistim, ki so preobčutljivi na gluten, temveč tudi vsem drugim, ki prisegajo na zdravo prehrano.

 

Knjiga 500 jedi brez glutena je na voljo v Založbi Pivec.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.