ZLŠD stremi k spremembam v ŠOUL

Združena lista študentskih društev
Združena lista študentskih društev Foto: on zlsd

Še preden bodo nastopile predsedniške volitve, imamo študenti pomembne volitve za nas. 12. oktobra bodo potekale volitve Študentske organizacije, ki znova in znova dvigujejo prah. Teden pred volitvami, so postale vse bolj aktivne tudi liste in stranke, ki bodo kandidirale. Ena izmed njih je Združena lista študentskih društev Filozofske fakultete UL.

Združena lista študentskih društev poziva k udeležbi

Združena lista študentskih društev je lista študentk in študentov različnih smeri na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Kot so zapisali v objavi na svojem uradnem FB profilu, menijo »da je čas, da opozicija postane koalicija in da se stvari spremenijo. Žal ŠOUL zadnjih nekaj let vodi t. i. študentska elita, ki slabe 4 milijone evrov, od katerih se del v organizacijo steče tudi z našim študentskim delom, zadnjih 15 let porablja netransparentno. Gre za denar, ki ga v skupni proračun s svojim delom prispeva vsak študent. Zato ima tudi vsak študent volilno pravico.«

Kot so pojasnili, kandidirajo z iskreno željo po spremembah in z namenom njihovega uresničevanja.

»Naše delo bo usmerjeno v dobrobit študentov na prav vseh oddelkih Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani. Zagotavljamo vam, da se bomo ob svoji izvolitvi zavzemali za transparentno in učinkovito koriščenje sredstev namenjenih za delovanje društev na oddelkih. Podpirali bomo nove in že tradicionalne kulturne, znanstvene, izobraževalne, strokovne in družabne in športne dogodke ter projekte,« so še zapisali.

Urednik portala Student.si

VIRZLŠD
Prejšnji članekHuawei predstavil nove telefone, uro in slušalke
Naslednji članekPiksli se združijo v kristalno jasno celoto

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.