Najvišje visokogorsko smučišče v Sloveniji začenja z obratovanjem

Ukrepi so se sprostili, kar pomeni, da lahko končno izkoristimo snežno zimo! Hitro zgrabi smuči in ostalo opremo ter se nam pridruži! Smučišče Kanin ti ponuja več kot 30 km urejenih prog in posebnih doživetij na naravnem snegu. Krožna kabinska žičnica te popelje na višino 2.300 metrov, preko Prevale pa se lahko spustiš tudi k našim sosedom na italijansko stran smučišča.

Izbereš lahko tisto stran, ki ti bolj odgovarja. Italijanska je senčna in zato bolj trda ter poledenela. Sončna slovenska stran pa se lahko pohvali z utrjenimi in smučarjem bolj prijaznimi progami. Na obeh je veliko naravnega snega, zato lahko ob dobrih snežnih razmerah smučaš vse do konca maja!

Smučar pri spuščanju po stmini

Če si še začetnik, lahko izbereš bolj položen teren, večina urejenih prog pa je primernih za izkušene smučarje. Kanin pa ponuja tudi dve novosti, in sicer heliskiing ter footgolf. Pri heliskiingu te helikopter pripelje na najvišje smučišče, kjer lahko uživaš ob pogledu na morje in Julijske Alpe. Gre za izkušnjo, ki je res edinstvena. Footgolf pa je šport, ki postaja vse bolj priljubljen pri nas in v tujini.

Smučišče Kanin je začelo obratovati že ta vikend, zato je zdaj skrajni čas, da pripraviš svojo smučarsko opremo. Sončne zimske dneve je treba izkoristiti na svežem zraku, še posebej letos, ko smo bili tako dolgo zaprti v naše domove. Pridruži se nam na najvišjem visokogorskem smučišču v Sloveniji!

Urednica revije Študent

Prejšnji članekPrehrana v otroštvu ima vseživljenjski vpliv
Naslednji članekDelo iz postelje škoduje tvojemu zdravju

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.