Natečaj za podobo Snail Custom Rolling Papers

// urejeno: 17. 7. 2019: Podaljšujemo rok za prijave do 31. 8. 2019.

Portal Študent v sodelovanju s podjetjem Iustitia, d. o. o. organizira natečaj, kjer sodeluješ tako, da pripraviš kolekcijo 4 (štirih) podob (dizajnov) za Snail papirčke. Za sodelovanje ne potrebuješ predznanja ali posebne izobrazbe, le dobro idejo in malce ročnih spretnosti!

Nagrade

Nagrade za zmagovalce podeli podjetje Iustitia, d. o. o., in sicer:

  1. mesto: 250 € + 10 boxov (po 20 bookletov/knjižic) lastnega dizajna
  2. mesto: 150 € + 5 boxov (po 20 bookletov/knjižic) lastnega dizajna
  3. mesto: 100 € + 2 boxa (po 20 bookletov/knjižic) lasntega dizajna

Pravila

Natečaj poteka do vključno 31. 8. 2019, sodeluješ pa tako, da na elektronski naslov natecaj@student.si posreduješ svojo kolekcijo/-e. Dizajni poslani na natečaj bodo intelektualna lastnina podjetja Iustitia, d. o. o., s sodelovanjem v natečaju pa si lahko zagotoviš tudi karierno priložnost v njihovem podjetju.

Sodeluješ lahko z več različnimi kolekcijami. Ena kolekcija vsebuje 4 različne dizajne, ki naj bodo medsebojno tematsko povezani. Nekaj primerov si lahko ogledaš na snailpapers.com.

Nagrajenec bo določen na podlagi točkovanja komisije in spletnega glasovanja, kjer bo vsako izmed teh prispevalo 50 % h končnemu rezultatu točkovanja. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani Študent, na Facbook strani Študent, na Instagram profilu Študent in na družabnih omrežjih podjetja Iustitia, d. o. o. Nagrajenci bodo obveščeni tudi preko elektronske pošte preko katere bodo oddali svoje prispevke (dizajne).

Dizajne oblikuj v skladu s temi usmeritvami.

Politika zasebnosti sodelovanja in splošni pogoji nagradnih iger in natečajev.