Dieta za nadpovprečno zdravje

0

Vas zanimajo neumnosti, ki jih počnete med prehranjevanjem? Dr. Graham ima odgovore.

Spoznajte dieto, ki jo boste preprosto »štekali«. Po dieti 80/10/10 je prehranjevanje užitek, ki vam pomaga doseči optimalno zdravje in popolnoma vsem odpravi odvečne kilograme. Poslovite se od hitre hrane in spoznajte takojšnjo hrano. Pridobite neverjetne količine energije s pomočjo okusnih receptov Dr. Grahama.

Dr. Doug Graham je ustvaril svoj način prehranjevanja po načelih vse bolj priljubljene in izrazito uspešne diete, ki temelji na rastlinah in vsebuje malo maščob. To uspešno osnovo pa je še dogradil z neprimerljivi rezultati. Učinki diete dr. Grahama zasenčijo tudi koristi drugih priznanih strokovnjakov za zdravo prehrano, ki zagovarjajo nizkomaščobno prehranjevanje. Dr. Graham je prvi pripravil nizkomaščobno dieto in način življenja, ki temelji izključno na polnovrednem, svežem in presnem sadju in zelenjavi. Zagotovljeni učinki pristopa so trdno zdravje, nizka teža brez truda, odprava bolezni in neverjetna atletska zmogljivost. O učinkih diete 80/10/10 lahko ostali pristopi samo sanjajo.

Spoznajte zakaj deluje

Knjiga 80/10/10 pa ne nudi le preprostih receptov. V njej boste spoznali, zakaj je za človeka najbolj primerna dieta, ki jo v 80 % sestavljajo ogljikovi hidrati, 10 % beljakovine in 10 % maščobe. Graham postavi to razmerje v kontekst presnega veganstva. Svojo tezo podkrepi z veliko znanstvenimi podatki in zdravo kmečko logiko. Tako je knjiga dostopna slehernemu bralcu. Z njo torej ne boste le spoznali diete, ampak tudi zakaj ta dieta deluje.

 O avtorju

 Dr. Douglas Graham je že vse življenje športnik in več kot 30 let presnojedi vegan. Je svetovalec vrhunskih športnikov in trenerjev z vsega sveta. Strokovno je sodeloval z veliko športniki, najboljšimi na njihovem področju, ter s posamezniki iz sveta zabave in jim pomagal pri oživljanju in podaljšanju njihovih karier s prehrano, življenjskim slogom in edinstveno telesno vadbo.

Knjigo lahko naročite še danes v prednaročilu http://www.knjiznibutik.si/

Predviden datum izida knjige je že konec novembra 2013!

Pridružite se nam tudi na Facebooku in sodelujte v nagradni igri: http://on.fb.me/1bqjmkk 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.