Posebno obvestilo dvojčic Nervo!

0

GRAMMYJEVKI NERVO PRESTAVILI SLOVENSKO PREMIERO NA 13. DECEMBER!
Na prvi slovenski nastop Mim in Liv Nervo, avtoric z grammyjem nagrajenega hita “When Love Takes Over” ter najbolj vročih dvojčic v glasbeni industriji, bo tako treba počakati še nekaj tednov. Premiera, ki bi se morala zgoditi v ljubljanskem klubu Cirkus prihajajoči petek, je bila namreč preložena na predbožični 13. december. Vzrok je nepričakovano povabilo modne biblije Vogue in Radia FG, ki sta si bivši manekenki, ki nosita v sebi tudi slovensko kri, zaželela na zabavi v sklopu Pariškega tedna mode.

 

Prikupni avstralski svetlolaski sta se zaradi nastale situacije in premika nastopa na 13. december že opravičili v videosporočilu, ki je objavljeno na Facebook profilu kluba Cirkus: “Vse skupaj se je zgodilo zelo hitro in nepričakovano. Res sva se veselili prvega nastopa v Sloveniji, a vzemite to prestavitev kot podaljšano predigro. Morali sva se odzvati na povabilo, saj gre za izjemno promocijsko priložnost. Nama je pa res žal, da je prišlo do tega, a saj je vse skupaj prestavljeno le za nekaj tednov. Ljubljano bova obiskali pred božičem, tako da se bomo imeli zagotovo odlično. Pozdrav vsem cirkusantom in še enkrat oprostite!”


Da je opozorilo dvojčic iskreno, se lahko prepričate tudi na posnetku, ki sta ga dvojčici posneli za svoje goste https://www.dropbox.com/s/w1dtbgy27s0419a/nervo opravicilo.MPG

 

Sporočilo o odpovedi nastopa je sicer presenetilo tudi klub Cirkus, saj je bila pogodba podpisana in nastop plačan. Še več, za enega vrhuncev letošnje klubske sezone vlada izjemno zanimanje, vse mize v VIP prostoru pa so že dolgo razprodane. “Sporočilo menedžmenta, da bosta dvojčici Nervo na ta dan nastopili v Parizu, nas je šokiralo, a na to nismo mogli vplivati. Takoj smo zaprosili za nadomestni termin, ker sta zasedeni vse vikende do sredine pomladi, smo se dogovorili da bosta punci v Cirkusu nastopili na prvi prosti četrtek, se pravi 13. decembra. Gostom in oboževalcem se za zaradi tega opravičujemo, a na odpoved dolgo napovedanega nastopa nismo imeli vpliva,” so zadevo komentirali v klubu. Dobra novica ob tem je, da se bo zaradi prestavitve gostovanja mogoče sprostila kakšna miza in mesto v VIP prostoru, zaradi velikega povpraševanja po rezervacijah pa v klubu razmišljajo tudi o predprodaji vstopnic. Za najbolj sveže informacije spremljajte Facebook.com/cirkus.klub.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.