JobFair 2013

0

Študentsko društvo EESTEC z namenom povezovanja, mreženja in druženja organizira med 15. in 17. aprilom 2013 na Fakulteti za elektrotehniko in Fakulteti za računalništvo in informatiko že šesti dogodek imenovan JobFair 2013.

Z namenom spodbujanja aktivnega povezovanja študentsko društvo EESTEC od 15. do 17. aprila na Fakulteti za elektrotehniko in Fakulteti za računalništvo in informatiko organizira že šesti dogodek imenovan JobFair 2013.

 

Na sejmu imajo uspešna slovenska podjetja možnost, da se predstavijo študentom naravoslovnotehniških fakultet in poiščejo želen kader. Študentje s tem dobijo odlično priložnost navezovanja stikov s predstavniki podjetij ter pridobijo informacije o zaposlovanju, praksah in štipendijah.

 

Poleg vsega tega bodo organizirana tudi zanimiva predavanja in delavnice. Njihov cilj je poudariti pomen neformalnega izobraževanja, študentom predstaviti možnosti, ki jih imajo in jih z zgodbami o uspehu motivirati k doseganju zastavljenih ciljev. Na letošnjem dogodku bodo udeleženci lahko spoznali pasti zaposlitvenih razgovorov, uporabne nasvete pri pisanju CV-ja, inovativne načine predstavitve, možnosti prakse in študija v tujini ter osnove projektnega vodenja. Člani društva pripravljajo tudi zanimivo predavanje s slovenskimi start-up podjetji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.