Premierni slovenski nastop Eddieja Lizzarda že razprodan!

0

Organizator premiernega slovenskega nastopa z dvema emmyjema okitenega britanskega komika Eddieja Izzarda, ki prihaja k nam na povabilo in v soorganizaciji Tina Vodopivca, sporoča, da je dogodek že razprodan!

Izjemno zanimanje za šov Force Majeure – vstopnice so pošle v le desetih dneh – je presenetilo celo organizatorje, saj je bila največja dvorana Cankarjevega doma razprodana še preden so uspeli nalepiti plakate. V našem osrednjem hramu kulture se bo tako 23. marca odvil nepozaben večer smeha in zabave z enim največjih svetovnih mojstrov stand-upa in igralcem iz filmov, kot so Oceanovih 12 in 13, Zgodbe iz Narnije ter Operacija Valkira. 

 

Tin Vodopivec: “Zelo sem vesel, da je pri nas toliko ljudi, ki imajo radi Eddija, skoraj tako zelo, kot jaz. Nisem vedel, da nas je toliko. V Ljubljano sem ga želel pripeljati, da bi lahko sam užival v njegovem nastopu, hkrati pa tudi prijateljem in drugim ljubiteljem stand-upa ponuditi možnost videti enega najboljših svetovnih komikov v živo. Več let sem lobiral za to gostovanje in vse ljudi, tako ali drugače povezane z njim, prepričeval, da bi bilo super, če bi lahko Eddie kdaj prišel k nam. Nek dan se je vse poklopilo – bivša punca nekdanjega režiserja njegovih DVD-jev je poslala moj mejl njegovemu menedžerju in ta se mi je po enem letu oglasil z vprašanjem, če me še zanima šov Eddieja Izzarda v Sloveniji. Seveda me je! Dogovarjanje je končno steklo in vesel sem, da bo marca prvič obiskal Slovenijo ter nastopil v razprodani dvorani na tako prestižnem prizorišču kot je Cankarjev dom.”

 

NA DODATNO PREDSTAVO – V ZAGREB

Dodatne predstave v Sloveniji zaradi Eddiejeve velike zasedenosti žal ne bo mogoče izvesti, če pa bi res radi videli mojstra na delu v živo in ste ostali brez vstopnic za ljubljanski šov, ga lahko 24. marca ujamete v Zagrebu, kjer vas bo zabaval v veliki dvorani Vatroslav Lisinski. Vstopnice za ta nastop lahko kupite na www.ulaznice.hr

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.