Program evropskih kartic za mlade

0

Ej!Kartica je večnamenski mednarodni mladinski program, ki spodbuja mlade k večji mobilnosti, samostojnosti in razvoju lastnih potencialov.

Mobin je zavod za mobilnost in informiranje mladih. Je nevladna in neprofitna organizacija, ki skrbi za izvajanje programa Evropskih mladinskih kartic v Sloveniji imenovanega EJ!Kartica (prej EURO

 

EJ!Kartica je večnamenski mednarodni mladinski program, ki spodbuja mlade k večji mobilnosti, samostojnosti in razvoju lastnih potencialov. Temelji na sodelovanju in vključevanju v družbo. Je sklop dejavnosti, ki mladim lajšajo prehod v odraslo življenje. Program je namenjen mladim, ne glede na okoliščine in status, pomembno pa je da so stari do 30 let.


EJ!Kartica je identifikacijska kartica, ki dokazuje, da imetnik ni starejši od 30 let in se je s plačilom članarine vključil v program. Kartica velja eno leto oziroma do vključno 29. Leta starosti. Mladinska kartica imetnikom zagotavlja dostop do informacij o mladinskih tematikah in dogodkih, popustov in ugodnosti v Sloveniji in v 41 evropskih državah, sodelovanje pri projektih in mednarodnih dejavnostih na področju družbenih aktivnosti,  kulture in prostovoljnega dela. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.