Youngle na mobilnost 2013

0

ESN Maribor, v ponedeljek 25. 02. 2013 ob 17:00 vabi v Razstavni prostor Univerzitetne knjižnice Maribor.

Youngle ekipa vas v ponedeljek, 25. 02. vabi v Univerzitetno knjižnico Maribor na otvoritev razstave Youngle na Mobilnosti 2013. Za vas so izmed množice prejetih fotografij pripravili jagodni izbor tistih, ki najboljše pripovedujejo zgodbo o tem, kako je izkušnja mobilnosti v tujini spremenila življenje mladim, jim podarila nova prijateljstva in pokazala nove poti do uspeha.

Mobilnost je eno izmed močnejših, zabavnejših in učinkovitejših orodij, s katerim razširimo svoja obzorja in se aktiviramo. Mladi iz cele Slovenije so poslali svoje posebne trenutke in zgodbe iz mobilnosti, ki so jih ujeli v fotografski objektiv. Izmed prejetih fotografij bo ESN Maribor ekipa in strokovna žirija izbrala najboljše, ki bodo na ogled od 25.02. do 15. 03. v razstavnem prostoru Univerzitetne knjižnice Maribor. Na otvoritvi bo slovesna razglasitev tistih, ki so z besedo in sliko najbolj prepričali, poklepetali z zmagovalci in strokovno žirijo ter uživali ob spremljevalnem programu.

ESN Maribor v okviru programskega sklopa mobilnost sodeluje z EPM Maribor 2013.

Pridi in se na lastne oči prepričaj, kako lahko mobilnost spremeni tvoje življenje in ne pozabi: meje, pa naj so geografske ali miselne, obstajajo samo v naših glavah. Le, če jih prestopiš, spoznaš, da je svet tvoj!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.