Google je spremenil pravila: Če tega niste storili, se vaše nove fotografije ne bodo več samodejno shranjevale

Google ukinja staro povezavo med storitvama Google Drive in Google Photos, kar pomeni, da se fotografije in videoposnetki ne bodo več samodejno shranjevali v Google Drive tako kot doslej. Ta sprememba ne bo izbrisala že obstoječih datotek, bo pa vplivala na vse nove fotografije, ki jih boste posneli po 10. avgustu. Z drugimi besedami, če … Nadaljujte z branjem Google je spremenil pravila: Če tega niste storili, se vaše nove fotografije ne bodo več samodejno shranjevale