Začela se je promocijska ponudba za Redmi 13C

Redmi 13C Flash Sale - SLO

Xiaomijev nov telefon Redmi 13C je prispel na slovenski trg. Ustvarjen je bil za vse kreativne potrebe generacije Z in bo na voljo po promocijski ceni 119 EUR za pomnilniško različico 4+128 GB oziroma 149 EUR za pomnilniško različico 8+256 GB.

Redmi 13C z izjemno tankim profilom 8,09 mm, elegantnim ravnim okvirjem in elegantnim videzom v različnih barvah – črni, mornarsko modri, zeleni in beli – ima impresiven 6,74-palčni zaslon s frekvenco osveževanja 90 Hz, ki zagotavlja izjemno fluidno izkušnjo gledanja. Naprava daje prednost udobju gledanja z zaslonom LCD, z zatemnitvijo DC in certifikatom TÜV za tehnologijo Low Blue Light in Flicker Free, ki zmanjšuje utrujenost oči.

Xiaomi Redmi 13C
Xiaomi Redmi 13C

Redmi 13C s svojimi impresivnimi izboljšavami strojne in programske opreme omogoča fotografske izkušnje, ki izpolnijo vse potrebe po družbenih medijih. Vsebuje nadgrajeno trojno kamero s 50 MP in nadgrajeno sprednjo kamero z 8 MP, ki ne zagotavlja le popolnih portretov in selfijev tudi v slabih svetlobnih pogojih, temveč zagotavlja tudi neverjetno 34,9 % izboljšano hitrost snemanja pri uporabi nočnega načina ter za fotografiranje pri šibki svetlobi in za video snemanje.

Redmi 13 C Poleg tega Redmi 13C ponuja 10 filtrov za filmske kamere in možnosti filmskih okvirjev, kar uporabnikom ponuja širše ustvarjalne vizualne možnosti.

Redmi 13C, opremljen z zmogljivim osemjedrnim procesorjem MediaTek Helio in optimiziranim z operacijskim sistemom MIUI 14, zagotavlja svilnato gladko delovanje, idealno za igranje iger in gledanje videoposnetkov, hkrati pa podpira do 1 TB razširljivega pomnilnika. Nova, inovativna pomnilniška rešitev ponuja celo do 8 GB RAM-a z 8 GB RAM-a za razširitev pomnilnika, za skupno do 16 GB.

Ogromna baterija s 5000 mAh (običajno) zagotavlja tudi dolgotrajno visoko zmogljivo uporabo in ima nadgrajena vrata USB Type-C, ki podpirajo hitro polnjenje 18 W PD, da ste na poti.

Redmi 13C je na voljo v dveh različicah pomnilnika – 4+128 GB in 8+256 GB.

Od 15. decembra je na voljo po promocijski ceni:

  • 119 EUR za 4+128 GB in
  • 149 EUR za 8+256 GB.

Več informacij o ponudbi najdete na spletni strani Xiaomi Slovenija.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKoliko držav je v Aziji?
Naslednji članekAli bi tvegali 2-3 krat večje tveganje za prezgodnji porod?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.