Javni razpis Podjetniški sklad Študent 2021/R1 – »Mladim prijazno podjetje«

Javni razpis Podjetniški sklad Študent 2021/R1 – »Mladim prijazno podjetje«

V zadnjem letu je naša življenja krojil novi koronavirus. Naj bo preostanek leta 2021 naklonjen podjetnikom. Majhnim, ki delajo iz svoje garaže, in malce večjim, ki so s trudom dosegli svoje sanje. Pandemija ni prizanašala nikomur in gospodarstvo potrebuje pomoč.

Če smo se kaj naučili v zadnjem letu, je to, kako pomembna je prisotnost na spletu. Digitalni mediji in družbena omrežja vladajo svetu, zato je ključnega pomena, da okrepimo svojo prisotnost na njih.  

Tega se dobro zavedamo tudi v podjetju Nevtron & Company, d. o. o. S svojo 25-letno tradicijo dobro poznamo učinke promocije in vedenje potrošnikov. Kriza ni prizanašala niti nam, vendar se kot medij zavedamo, da moramo v teh časih stopiti skupaj in si pomagati. 

V ta namen smo pripravili Javni razpis Podjetniški sklad Študent 2021/R1  »Mladim prijazno podjetje«, ki ponuja 100 % FINANCIRANJE PROMOCIJSKIH AKTIVNOSTI. Z njim želimo podpreti marketinško-promocijske načrte slovenskih podjetij in pripomoči k uspešnejšemu zagonu gospodarskih dejavnosti. Obenem želimo z obstoječimi in novimi partnerji ustvariti nove kvalitetne vsebine za naše bralce.

<<RAZPISNA DOKUMENTACIJA>>

jAVNI RAZPIS PODJETNIŠKI SKLAD ŠTUDENT 2021/R1 »Mladim prijazno podjetje«
Razpis za 100 % financiranje promocijskih aktivnosti slovenskih podjetij v letu 2021.
💶 predmet razpisa
V javnem razpisu je na voljo 21.000 € sredstev za 100 % financiranje promocijskih aktivnosti. Vsako podjetje lahko prejme brezplačno promocijo v obliki spletnega promocijskega članka in/ali trimesečnega spletnega oglasa.
👥 Kdo se lahko prijavi?
Slovenska podjetja, ki se želijo predstaviti mladim, starim od 15 do 29 let.
⏳ rok prijave
Prijave so mogoče do ponedeljka, 20. septembra 2021, oziroma do porabe razpisnih sredstev.
💎 Kakšna promocija je na voljo?
Izbirate lahko med dvema paketoma:
– paket A: 2 x spletni promocijski članek
– paket B: 1 x spletni promocijski članek in 1 x spletni oglas (banner) – 90 dni
Več informacij je na voljo v razpisni dokumentaciji. Razpis je zaseben in se ne izključuje z državnimi finančnimi pomočmi v povezavi s koronavirusom.

Kako se lahko prijavim?

Na razpis se lahko prijavite preko spodnjega obrazca, na voljo vam je tudi celotna razpisna dokumentacija. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu marketing@nevtron.eu.

[expand title=”PRIJAVNI OBRAZEC”][ninja_form id=’12’][/expand]

Prijavni obrazec posreduje podatke preko zaščitenih protokolov. Če iz kakršnegakoli razloga ne želite oddati prijave preko spletnega obrazca, nam pišite na marketing@nevtron.eu in prijavni obrazec vam bomo poslali po elektronski pošti. Podatki se v skladu z direktivo GDPR hranijo na strežnikih znotraj EU in se ne posredujejo tretjim osebam. Razpisodajalec (podjetje Nevtron & Company, d. o. o.) bo oddane podatke uporabil in obdeloval izključno za potrebe izvedbe razpisa. Z oddajo prijave soglašate, da vas lahko razpisodajalec kontaktira na vpisane kontaktne podatke za potrebe izvedbe razpisa.