Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Doktorski
Univerza:
Univerza v Mariboru
Zavod:
Fakulteta za organizacijske vede UM
Trajanje študija:
IZREDNI študij (3 leta)
ECTS kreditnih točk:
180 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Doktor znanosti
Kraj izvajanja:
Kranj

O študijskem programu

Temeljni cilj doktorskega študijskega programa Poslovni in delovni sistemi je izobraziti vrhunske strokovnjake za razumevanje poslovnega okolja z vidika poslovnih in delovnih sistemov, za samostojno in perspektivno raziskovalno delo, za poglobljeno raziskovanje in tvorjenje novih metod planiranja, organiziranja, vodenja in nadziranja poslovnih procesov in sistemov ter vrednotenje njihove najširše uporabnosti, za kritično mišljenje in analitično reševanje najzahtevnejših poslovnih problemov z vidika interesnega področja študija.

Na doktorskem študiju študenti poglobijo znanje s področja razumevanja managementa kakovosti, sistemske ergonomije, managementa poslovnih procesov in projektov, obvladovanja razvoja produktov in tehnoloških procesov, ekološkega managementa in inovacijskih procesov ter organizacije tehnoloških sistemov.

Vpisni pogoji

  • Zaključen študijski program 2. stopnje ali
  • zaključen univerzitetni študijski program, sprejet pred 11. 6. 2004, ali
  • zaključen visokošolski strokovni študijski program, sprejet pred 11. 6. 2004, in zaključen študijski program za pridobitev specializacije ter pred vpisom opravljene študijske obveznosti v obsegu 33 KT iz študijskega programa 2. stopnje iz predmetov: Multivariatna analiza (6 KT), Organizacijsko načrtovanje in spremembe (5 KT), Upravljanje procesov (6 KT), Informacijska podpora delovnim procesom (6 KT), Kompetence projektnega managementa (5 KT) in Avtomatizacija proizvodnih procesov (5 KT), ali
  • zaključen študijski program, ki izobražuje za poklice, urejene z direktivami EU, ali drug enovit magistrski študijski program, ki je ovrednoten s 300 KT.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 3.404€

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
593SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se