Poslovna informatika

Način študija:
Redni, Izredni
Stopnja:
Visokošolski
Univerza:
Univerza v Novem mestu
Zavod:
Fakulteta za ekonomijo in informatiko UNM
Trajanje študija:
REDNI in IZREDNI študij (3 leta)
ECTS kreditnih točk:
180 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Diplomirani ekonomist – poslovni informatik (VS)
Kraj izvajanja:
Novo mesto

O študijskem programu

Študijski program omogoča študentom pridobivanje strokovnega znanja in usposobljenost za neposredno zaposlitev po zaključku študija, za kompetentno opravljanje dela na področjih upravljanje in poslovanje ter računalništvo in informatika, za nadaljevanje študija na drugi stopnji in v programih za izpopolnjevanje, za permanentno strokovno in osebnostno rast ter za razumevanje globalnega gospodarskega, političnega, socialnega in kulturnega okolja.

Študij vodi k doseganju obsežnega nabora znanja in veščin s področja upravljanja in poslovanja ter računalništva in informatike. Ključno je razvijanje sposobnosti in znanja za uspešno obvladovanje sprememb in lastne kariere, pri čemer spodbujamo fleksibilnost, kritično razmišljanje, veščine predstavitve, timsko delo in integracijo teoretičnega znanja.

Diplomanti po končanem študiju obvladajo znanje s svojega področja dela in ga znajo aplicirati v delovanju posamezne organizacije in okolja. Na osnovi holističnega in interdisciplinarnega poznavanja področij delovanja so diplomanti usposobljeni za načrtovanje, organiziranje, vodenje in kontroliranje zahtevanih funkcij.

Vpisni pogoji

  • Opravljena splošna matura ali
  • opravljena poklicna matura ali zaključni izpit v kateremkoli srednješolskem programu ali
  • pred 1.6.1995 končan katerikoli štiriletni srednješolski program.
Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
66SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se