Poslovni sekretar

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
Lampret Consulting d.o.o., Višja strokovna šola
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Poslovni sekretar
Kraj izvajanja:
Nova Gorica

O študijskem programu

Program Poslovni sekretar je prenovljen višješolski študijski program. Usposablja za dinamičen in zahteven poklic s širokimi možnostmi zaposlitve. Omogoča izbirnost vsebin študija po meri študente, s tem pa njegovo konkretno usposobitev za večjo konkurenčnost na trgu dela, za delodajalcu pa zelo zaposljivega sodelavca.

Študenti pridobijo širok obseg kompetenc za učinkovito izvajanje podpornih nalog menedžmentu, samostojno reševanje zahtevnejših strokovnih problemov, načrtovanje, organiziranje in vodenje pisarniškega poslovanja. Študij je praktično usmerjen. Pridobljena znanja lahko študenti takoj prenesejo v svoje delovno okolje.

Poleg modernih vsebin in več širših strokovnih kompetenc omogoča program večjo mobilnost študentov v slovenskem in evropskem izobraževalnem ter zaposlitvenem prostoru. Program je kreditno ovrednoten po ECTS sistemu (dokončan študij prinese 120 kreditnih točk). Priloga k diplomi, z navedbo vsebin študija pa zagotavlja večjo transparentnost pridobljene izobrazbe.

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
216SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se