Poslovni sekretar

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
Abitura, Podjetje za izobraževanje d.o.o., Višja strokovna šola
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Poslovni sekretar
Kraj izvajanja:
Celje

O študijskem programu

Program je javnoveljavni in primerljiv z drugimi sorodnimi evropskimi programi. Zasnovan je na povezovanju teoretičnega in praktičnega izobraževanja.

Diplomantom daje široko paleto znanja in jim omogoča pridobitev kompetenc, potrebnih za učinkovito izvajanje podpornih procesov vodstvenim in vodilnim delavcem v novem, kompleksnejšem poslovnem okolju. Omogoča jim upravljanje in obvladovanje informacij in podatkov, sposobnost jasne komunikacije v maternem in tujem jeziku ter učinkovito uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije kot podpore delovnim procesom v pisarni.

Program je modularno zasnovan in omogoča izbirnost. Ovrednoten je po kreditnem sistemu ECTS s 120 kreditnimi točkami in omogoča študentom mobilnost v slovenskem in tudi evropskem izobraževalnem prostoru.

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
564SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se