Zakonski in družinski študiji

Način študija:
Redni, Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Univerza v Ljubljani
Zavod:
Teološka fakulteta UL
Trajanje študija:
REDNI in IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister zakonskih in družinskih študijev
Kraj izvajanja:
Ljubljana ali Maribor

O študijskem programu

Program pripravi diplomante/diplomantke za profesionalne kariere, povezane z delom z družinami, pari, mladimi, predšolskimi in šolskimi otroki in starostniki tako v domačem, v cerkvenem, kot tudi skupnostnem okolju.

Vpisni pogoji

  • Univerzitetni študijski program (sprejet pred 11. 6. 2004) ali študijski program prve stopnje (ali enakovredno izobrazbo po Zakonu o visokem šolstvu) ustreznih strokovnih področij (humanistično, pedagoško, socialno, zdravstveno in družboslovno). V primeru, da ima nekdo zaključen študijski program prve stopnje z 240 KT ali univerzitetni študijski program (sprejet pred 11. 6. 2004) z obsegom, primerljivim 240 KT, se mu lahko prizna do 60 KT.
  • Univerzitetni študijski program (sprejet pred 11. 6. 2004) ali študijski program prve stopnje (ali enakovredno izobrazbo po Zakonu o visokem šolstvu) drugih strokovnih področij, če je kandidat/kandidatka pred vpisom opravil/a dodatne študijske obveznosti s področja psihologije, filozofije in teologije, ki jih glede na različnost strokovnega področja določi pristojna študijska komisija v obsegu od 10 do 60 KT.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.400 €.

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
207SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se