Študentovi deali

[uwa_live_auctions columns=”3″ orderby=”date” order=”desc”]

Ne spreglej še dealov na našem sestrskem portalu MojPrihranek.

Kaj je licitacija?

Licitacija je javna prodaja, pri kateri dobi blago tisti kupec, ki zanj ponudi najvišjo ceno.

Na licitacijah ponujamo izdelke in storitve, ki si jih boste bralci portala lahko priborili po znižanih cenah. Za koliko? Odvisno od zanimanja in vrednosti, ki ste jo za določen izdelek ali storitev pripravljeni ponuditi vi. Izklicna cena manjših licitacij je samo 1 €, večjih pa sorazmerno večja glede na prodajno vrednost izdelka na trgu (npr. izklicna cena za klimatsko napravo v vrednosti 2.500 € je na primer okoli 50–100 €). Zbiranje ponudb na licitacijah je vedno časovno omejeno.

Kako lahko sodelujem?

Na licitacijah lahko sodelujete vsi registrirani uporabniki portala. Registracija je potrebna za namene obveščanja o zmagi in pred tem o obveščanju o zviševanju ponudbe s strani drugih uporabnikov zato, da ostanete na poti do zanesljive zmage.

Ponudbo (vrednost, ki ste jo pripravljeni ponuditi za izdelek ali pa posamezno postopno povišanje vrednosti z namenom ostajanja na vrhu lestvice) na aktivno licitacijo oddate tako, da na strani, kjer je objavljena licitacija kliknete na zeleni gumb oddaj ponudbo. Če v portal trenutno niste vpisani, se vam prikaže možnost prijave ali pa registracije. Če uporabniškega računa za portal še niste ustvarili, potem kliknite na gumb REGISTRACIJA, če pa uporabniški račun že imate, kliknite na gumb PRIJAVA. Po uspešni registraciji ali prijavi lahko nato oddate ponudbo. Če ponudbo zvišujete postopoma, bodite pozorni na zvišanje ali preglasovanje s strani drugih uporabnikov (o čemer boste tudi obveščeni po e-pošti).

V boj proti tako imenovanemu bid snippingu (ko nekdo do zadnje sekunde ne nakaže interesa in zmaga samo zato, ker je v zadnji sekundi pred potekom zvišal ponudbo) vključujejo naše licitacije sistem, ki ob novi ponudbi v zadnjih minutah pred potekom to licitacijo podaljša za 2 minuti. Tako imate aktivni sodelovalci na voljo še dovolj časa za oddajo nove ponudbe.

Zmagate takrat, ko ob izteku licitacije kot zadnja obvelja vaša ponudba. Takrat prejmete tudi obvestilo o zmagi na elektronski naslov s katerim imate ustvarjen uporabniški račun. V tem e-poštnem sporočilu boste prejeli vse nadaljnje informacije v povezavi s plačilom in prejemom materiala ali storitve iz licitacije.

Na e-naslov marketing@nevtron.eu nam lahko zaupate tudi vaše želje o izdelkih ali storitvah za katere bi si želeli, da se objavijo na licitacijah. Potrudili se bomo, da vam uresničimo čim več želja!

Pa na veliko zmag! 🙂

Zaključeni deali

[uwa_expired_auctions columns=”3″ orderby=”date” order=”desc”]