29. SOF – Odličnost dodaja vrednost

  SOF 2020
  SOF 2020
  29. SOF - Odličnost dodaja vrednost

  Kdaj

  10. septembra, 2020-11. septembra, 2020    
  9.00-22.30

  Kje

  Monfort
  Obala 10, Piran, 6320, Upravna enota Piran

  Vrsta dogodka

   

  Slovenski oglaševalski festival (SOF) je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica. Letošnji festival bodo zaznamovali zanesljivi, smotrni in smiselni komunikacijski načini in prijemi, ki krepijo prepoznavnost in vlogo blagovnih znamk ter jim ustvarjajo dodano vrednost. Iskali bomo
  načine, kako ustvariti komunikacijski ekosistem, ki bo sprejemljiv in namenski za vse deležnike – oglaševalce, agencije, medije in tudi potrošnike.

  Letošnji festival se bo v bivšem skladišču soli Monfort v Portorožu odvijal med 9. in 10. septembrom 2020. Tekmovanje Mladi kreativci se bo odvilo prej in sicer 14. maja 2020 v Triglav Labu na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.

  Zakaj bi te to kot študenta moralo zanimati?

  1. Če se tvoj študij in karierne želje nanašajo na oglaševanje ali imajo kakršnekoli posredne povezave s tem, je SOF prireditev, ki je ne smeš zamuditi. Na enem mestu odpira razpravo o aktualnih strokovnih vprašanjih, omogoča izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj stroke ter na drugem mestu obelodani in nagradi najboljše oglaševalske rešitve preteklega leta. Na voljo ti je tudi študentska prijavnina za katero boš za dostop do vseh predavanj, delavnic, razstav, dogodkov za mreženje, projekcij in zabave odštel le 50 €!
  2. Če si kreativen po duši in to želiš deliti z drugimi ter se z njimi tudi tekmovalno pomeriti, se prijavi na SOF Natečaj za izbor mladih kreativcev 2020. Žal so vsa prijavna mesta za letos že zapolnjena, tako da imaš sedaj še celo leto, da se izpiliš za natečaj v letu 2021! 😉

  Ostale informacije najdeš še na njihovi spletni strani in na Facebook strani.

  Prazna profilna slika
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekBusiness Hive 2020
  Naslednji članek7. Študentski festival – PRESTAVLJENO ZARADI COVID-19
  Prazna profilna slika
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.