58. Pokal Vitranc 2019

  Navijaška evforija pod Vitrancem
  58. Pokal Vitranc 2019

  Kdaj

  9. marca, 2019-10. marca, 2019    
  9.30

  Kje

  Kranjska Gora
  Borovška cesta 103A, Kranjska Gora, Slovenija, 4280

  Vrsta dogodka

  Letošnji Pokal Vitranc bo prav gotovo ena najbolj spektakularnih tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju v Kranjski Gori do sedaj. Tradicionalno tekmovanje vsako leto, že od leta 1961, poteka na vrhuncu smučarske sezone, letos pa se lahko veselimo izjemnih predstav na beli strmini v alpskem smučanju za moške. Tam bosta slovenska matadorja Žan Kranjec in Štefan Hadalin ter vsi dobitniki medalj s svetovnega prvenstva v alpskem smučanju, ki prav zdaj poteka v Are-ju na Švedskem. V dvodnevni prireditvi bomo v Kranjski Gori uživali v dveh tehničnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

  V soboto zvečer bo ob razglasitvi zmagovalcev in žrebanju štartnih številk za nedeljski slalom razgrete navijače do evforije razvnel še koncertni spektakel Q Max Party ob 58. Pokalu Vitranc s Samuelom Lucasom in skupino Siddharta, za športno vzdušje do zgodnjih jutranjih ur!

  Na velikem odru pred dvorano Vitranc se bo večerna zabava začela z odličnim Samuelom Lucasom, ki bo segrel prizorišče pred razglasitvijo zmagovalcev sobotnega veleslaloma. Samuel Lucas je poznan kot glasbenik in eden tistih ultimativnih interpretov, ki ga vsaka pesem vzame za svojega in obratno. Zaradi svojega širokega repertoarja je sodeloval že z mnogimi glasbeniki, preizkusil se je v številnih glasbenih žanrih, težav pa nima niti s prepevanjem v različnih jezikih. Navduševal je tudi v 3. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, kjer je z izjemnimi imitacijami svetovnih glasbenih velikanov (Michael Jackson, Bruno Mars, Oliver Dragojević, Anastacia, Ray Charles, Ed Sheeran, Tina Turner, Andrea Bocelli, Snow, Whitesnake in Halid Bešlić) navdušil občinstvo in se uvrstil v finale.

  V vrhuncu večera bodo bele strmine obiskali neprekosljivi Siddharta, ki so si z edinstveno glasbeno vizijo in vztrajnim iskanjem drugačnosti zagotovili naziv najbolj prepoznavne rock skupine v Sloveniji. Ime so si nadeli po romanu nemškega pisatelja Hermana Hesseja in kmalu s svojim drugačnim ter edinstvnim zvokom osvojili širok krog oboževalcev. Skupina, ki je vedno orala ledino mogočega, je v več kot 20 letih ustvarjanja izdala 8 studijskih albumov, posnela 20 videospotov, osvojila številne nagrade in priznanja ter napolnila največja koncertna prizorišča z evforičnimi obiskovalci.

  Vodilna slovenska koncertna zasedba Siddharta in Samuel Lucas bosta razgrela navijaško vitranško strmino – vstop na Q-Max Party je prost!

  Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: https://petrol-ticket.si/si/event/E510011

  WEB   http://www.pokal-vitranc.com/
  FB       https://www.facebook.com/VitrancCup
  INST   https://www.instagram.com/vitranccup/
  TW      https://twitter.com/VitrancCup

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.