Akademija za varuške 2023 – oktober

  Mama in deklica se igrata
  Foto: on Akademija za varuške
  Akademija za varuške 2023 - oktober

  Kdaj

  20. oktobra, 2023-22. oktobra, 2023    
  Cel dan

  Kje

  Javni zavod Cene Štupar
  Ulica Ambrožiča Novljana 5, Ljubljana, 1000, Osrednjeslovenska

  Vrsta dogodka

  Želiš postati uspešna varuška in svojo strast spremeniti v poklic?

  Akademija za varuške je 3-dnevno izobraževanje, ki bo potekalo od 20. do 22. oktobra 2023 v Ljubljani (Javni zavod Cene Štupar – CILJ). Namenjeno je vsem, ki se že ukvarjate z varstvom otrok ali s tem šele začenjate, ne glede na spol in trenutno izobrazbo.

  Gre za najhitrejši in najugodnejši način, da pridobite potrebno znanje o dojenčkih, malčkih in otrocih. Predavanja bo vodilo 13 uveljavljenih predavateljev. Izvedeli boste, kako otrokom v času varstva omogočiti spodbudno okolje za rast in razvoj, osvežili znanje prve pomoči ter spoznali zakonodajo. Po izobraževanju boste opremljeni s potrebnim znanjem za izvedbo kvalitetnega in varnega varstva otrok.

  Akademija je prava odločitev za vas, če:

  • Ste zaključili srednjo vzgojiteljsko šolo ali celo univerzitetni program, saj vam bo Akademija pomagala slediti aktualnim smernicam v vzgoji. To vam bo olajšalo uvajanje pri posameznih družinah, ker vsaka sledi določenim prepričanjem in so jim ta znanja vedno bolj pomembna.
  • Ste se izobraževali v kateri koli drugi pedagoški smeri, saj boste v programu Akademije, poleg aktualnih smernic o vzgoji, izvedeli tudi vse o negi in razvoju dojenčkov in malčkov.
  • Se vaše dosedanje izobraževanje ni dotikalo pedagoških tem, saj boste na Akademiji predelali vse, kar morate vedeti, da se lahko tudi profesionalno začnete ukvarjati z varstvom otrok.

  Družine na razgovoru vedno preverijo znanje in izkušnje varuške. Po končani Akademiji boste ne glede na predhodno izobrazbo tudi na ta vprašanja odgovorili samozavestno. PRIJAVA na Akademijo za varuške: https://akademijazavaruske.si/prijava-na-akademijo/

  Če še niste prepričani, se prijavite na BREZPLAČNO online svetovanje, kjer boste izvedeli, ali je poklic varuške primeren za vas in kako začeti. Prijave na posvet zbiramo na prijave@akademijazavaruske.si.

  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekWorld Education Fair 2023
  Naslednji članekPoglobljen tečaj senzualne masaže – nova dimenzija užitka
  Prazna profilna slika
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.