Dnevi industrijske robotike 2020 – PRESTAVLJENO ZARADI COVID-19!

  DIR 2020
  DIR 2020

  Datum / Čas
  Date(s) - 30. marca, 2020 - 3. aprila, 2020
  9.00 - 15.30

  Lokacija
  Fakulteta za elektrotehniko

  Kategorije


  PRESTAVLJENO  ZARADI COVID-19!

  Dnevi industrijske robotike – DIR je tradicionalen dogodek, ki ga vsako leto organizirajo študenti Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani. S pomočjo zanimivih in inovativnih robotskih aplikacij študentom in širši javnosti približa industrijo. DIR se prične s ponedeljkovimi predavanji strokovnjakov iz industrije in raziskovalnih področij. Od ponedeljka do četrtka si lahko v avli ogledaš letošnje aplikacije – kogar aplikacija še bolj zanima in bi rad delal z roboti, naj se prijavi. Petek je namenjen strokovni ekskurziji, kjer si ogledamo uporabo robotike in avtomatiziranih sistemov v praksi.

  V okviru dogodka organizirajo tudi RobotChallenge, študentsko tekmovanje v izdelavi in simulaciji robotskih celic v virtualnem okolju. Uvodna seznanitev s potekom tekmovanja bo potekala v četrtek 19. in petek 20. marca. Takrat izveš izziv, ki ga moraš nato do 28.3. rešiti in oddati.

  Več o programu najdeš še tukaj, kjer se lahko tudi že prijaviš na Aplikacije, RobotChallenge in Ekskurzijo, ažurne informacije pa dobiš tudi na njihovem Facebook-u.

  E: marketing [afna] nevtron.eu

  Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
  Loading...

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.