Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik 2024

  Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik
  Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik 2024

  Kdaj

  3. marca, 2024-28. marca, 2024    
  0.00

  Vrsta dogodka

  Študentski klub Kamnik (ŠKK) letos piše že dvanajsto poglavje tradicionalne pomladne akcije »Dobrodelni marec«. V okviru projekta, ki ima, kot že ime pove, dobrodelni namen, člani kluba skozi celoten mesec pripravljajo sklop različnih dogodkov. Tudi v letošnjem marcu vabijo vse zainteresirane, da se jim pridružite na Turnirju v odbojki, si privoščite sladke dobrote na Tržnici slaščic, se podate na Svetega Primoža in se udeležite Zaključnega koncerta s Kvatropirci ter na ta način prispevate k zbiranju sredstev za družine v stiski iz lokalne okolice. Tudi tokrat bo projekt potekal v sodelovanju z dobrodelno platformo Truhoma, preko katere bo ŠKK pomoči potrebnim ob koncu projekta predal zbrana sredstva v obliki večkratnih paketov hrane in drugih nujnih izdelkov. Toplo vabljeni!

  Kaj ŠKK-jevci pripravljamo letos?

  Turnir v odbojki

  Dobrodelno dogajanje v marcu bo preudarno otvoril Turnir v odbojki, ki bo potekal v nedeljo, 3. marca 2024, v Športni dvorani Kamnik (Osnovna šola Frana Albrehta). Na dogodek ste vabljeni vsi tisti, ki ste radi aktivni in bi želeli pokazati svoje športne zmožnosti, kot tudi tisti, ki se radi sprostite ob ogledu kakšne odbojkarske tekme ali pa bi se morda zgolj želeli podružiti v prijetnem vzdušju.

  Tržnica slaščic

  V soboto, 9. marca 2024, boste obiskovalci svoje brbončice in brbončice svojih najbližjih lahko razvajali na Tržnici slaščic, kjer bo v zameno za prostovoljni prispevek na voljo pestra izbira slastnega domačega peciva. Stojnica z domačimi dobrotami bo postavljena na kamniški tržnici.

  Pohodi na Sv. Primoža

  Teden kasneje, v soboto, 16. marca, in nedeljo, 17. marca 2024, bomo člani ŠKK poskrbeli za pester program na enem izmed najbolj priljubljenih vrhov v širši okolici, Svetem Primožu. Oba dneva bodo popestrile različne glasbene skupine; v soboto lokalni rock bandi, v nedeljo pa lokalni narodno zabavni ansambli. Na poti do vrha bodo pohodnike spodbujale table s pozitivnimi sporočili, ki opozarjajo na namen tega dogodka, poskrbljeno pa bo tudi za razvedrilo najmlajših pohodnikov. Na vrhu se bo nahajala vpisna knjiga in pa skrinjica, kamor lahko udeleženci prispevajo svoje prostovoljne prispevke. Ves čas bomo tam tudi člani ekipe študentskega kluba. Dogodek vsakič znova podpre Peter Uršič, oskrbnik koče na Sv. Primožu, za kar smo mu člani kluba nadvse hvaležni.

  Zaključni koncert

  Dogajanje Dobrodelnega marca bomo zaokrožili in zaključili v četrtek, 28. marca 2024, s koncertom Kvatropircev v Domu kulture Kamnik. Vstopnice zaenkrat še niso v prodaji, bo pa informacija o začetku prodaje v kratkem objavljena na naših družbenih omrežjih.

  Glavni urednik

  Prejšnji članekBujta repa 2024
  Naslednji članekfreeŠn DELAVNICA 1: Ctrl + CREATE

  Glavni urednik

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.