Filharmonični spletni abonma: Orkester v času epidemije

  Oglas za Slovensko filharmonijo

  Datum / Čas
  Date(s) - 14. maja, 2020
  19.30 - 20.30

  Lokacija
  Slovenska filharmonija

  Kategorije


  Cenjeno občinstvo!

  Minevata dva meseca od razglasitve epidemije novega koronavirusa, ki je po celem svetu zaustavil glasbeno življenje in ga postavil na dolgo in negotovo čakanje. V Slovenski filharmoniji obžalujemo, da v tej sezoni ne moremo izvesti zadnjih skrbno načrtovanih koncertov. Zato smo za vas pripravili abonma koncertov komorne glasbe, ki jih bodo članice in člani Zbora in Orkestra Slovenske filharmonije izvedli v Dvorani Marjana Kozine brez navzočnosti občinstva. Ob upoštevanju vseh veljavnih ukrepov za zajezitev okužb z novim koronavirusom boste lahko preko filharmonične spletne strani v živo spremljali vseh dvajset komornih koncertov.

  Vabimo vas, da na spletni strani www.filharmonija.si spremljate najave in sporede naših koncertov. Ob določenem terminu odprite povezavo za spremljanje koncerta v živo in se prepustite muziciranju filharmonikov. Upamo, da vam bodo naše izvedbe vsaj nekoliko nadomestile načrtovane simfonične koncerte, ki jih vsi zelo pogrešamo.

  ***

  14. maj 2020 ob 19.30
  ORKESTER V ČASU EPIDEMIJE

  Godalci Orkestra Slovenske filharmonije: Žiga Faganel – violina, Oliver Dizdarević – violina, Sam Burstin – viola, Tomaž Malej – viola, Alja Mandič Faganel – violončelo, Petra Greblo – violončelo

  Spored:
  Wolfgang Amadeus Mozart: Sinfonia concertante v Es-duru, K. 364 (verzija za sekstet iz leta 1808)
  Allegro maestoso/Andante/Presto
  Ludwig van Beethoven: Kavatina iz Godalnega kvarteta št. 13, op. 130 (priredba za godalni sekstet)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your name here
  Please enter your comment!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.