#FUKSi SIDDHARTA

  Slika Siddharte in ključni podatki koncerta
  #FUKSi SIDDHARTA

  Kdaj

  10. decembra, 2022    
  20.00-23.45

  Kje

  Litostrojska cesta 56
  Litostrojska cesta 56, Ljubljana, 1000, Osrednjeslovenska

  Vrsta dogodka

  Zemljevid ni na voljo
  Danes, ko mladi bendi tekmujejo kdo bo naslednja Siddharta, se hrumečih pet bolj kot s tem, kdo jih bo izrinil s prestola, ukvarjajo s tem, kako najboljšim mladincem odpreti kakšna vrata na poti proti domačemu rockerskemu Olimpu – ali, če želite: Triglavu.
  Tomi, Primož, Tomaž, Boštjan in Jani so po 27 letih še vedno sinonim za prvinski rock ‘n’ roll ‘made in Slovenia’, ki dobro žge in se hkrati tudi dobro poje, nabolje s hladnim pirom v roki. In eden naših najbolj priljubljenih bendov niso zato, ker drugih ne bi imeli, ampak predsvem zato, ker so dobri in skozi leta postajajo le še boljši. Spomnite se samo lanskega #FUKSi-ja, ko so s prvim električnim špilom po letu in pol koronske akustike pokazali zakaj so tam, kjer so in zakaj jih mladinci še vedno gledajo kot profesorje trdega rocka.
  Vabljeni na eksplozivno kitarsko miklavževanje z zamudo v dvorani L56 – Litostroj. Siddharta vas bo tam spet stresla v soboto 10. decembra. Kdo jim bo pripravil teren, pa vam razkrijemo enkrat jeseni.
  VIP vstopnice si lahko zagotovite na www.EVENTIM.si in PETROL od 39,90 eur! VIP vstopnice omogočajo vstop v dvignjen in ograjen prostor ob odru, ki vključuje barske mize in ločeno postrežbo. V kolikor želite ob vstopnici rezervirati še mizo/separe je obvezen nakup VIP vstopnic in rezervacija miz/separejev preko: info@collegium.si
  Dogodek je 18+. Vsi mlajši od 18 potrebujejo spremstvo skrbnikov ali staršev.
  Prejšnji članekDan odprtih vrat Fakultete za dizajn 2022
  Naslednji članekZačetni tečaj za učitelja joge 300 ur

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.