GORA ROCKA 2024

  Gora Rocka
  GORA ROCKA 2024

  Kdaj

  27. junija, 2024-29. junija, 2024    
  16.30-2.00

  Kje

  Prapetno Brdo
  Prapetno Brdo 17C, Slap ob Idrijci

  Vrsta dogodka

  Gora Rocka! Festival, ki ga poganja 360 prostovoljcev. Festival, na katerem nobena natakarica, redar ali pobiralec smeti za svoje delo ne želi prejeti plačila! Festival, za katerega živi celotna Šentviška planota.

  Festival se vsako leto konec junija odvija na Šentviški planoti v okolici Tolmina. Organizatorji se vedno trudimo, da zagotovimo najboljše domače in tuje skupine. Poleg večernega programa pa pripravimo še različne kulturne in športne dogodke. Želimo si, da na našem festivalu obiskovalcem nikoli ne bi bilo dolgčas.

  Izkupiček festivala organizatorji vedno namenimo lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam. V 19 izvedbah festivala smo tako doslej podarili že preko 200 tisoč evrov!

  Gora Rocka je festival, ki se odvija v neokrnjeni naravi, zato organizatorji delamo vse, da jo naš festival minimalno obremenjuje. Na festivalu tako nimamo nobenih okolju škodljivih plastičnih materialov, ki v naravi razpadajo tudi po več 100 let. Pijačo točimo izključno v pralne kozarce vseh dimenzij, kavo mešamo z lesenimi palčkami, koktajle pa srkamo skozi posebne slamice. Uporabljamo tudi posebne biorazgradljive plastenke za vodo.

  K ekološki noti festivala pa prispevajo tudi nastopajoči. Vsako leto največje zvezde rocka zasadijo svoje drevo. Tako naravi vračamo svež zrak, brez katerega ni življenja, ni hrane, ni piva in ni ROCKA! Drevored rokerskih zvezd si lahko obiskovalci ogledajo ob vhodu na festival.

  Prazna profilna slika
  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekSOUNDGARDEN 2024
  Naslednji članekVISIT UTOPIA
  Prazna profilna slika
  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.