Informativni dan Univerze Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana

  Oglas z prikazom obiska pri svetovalcu in napisi
  Informativni dan Univerze Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana

  Kdaj

  18. avgusta, 2021    
  16.00-18.00

  Vrsta dogodka

  Vabimo vas na informativni dan Univerze Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana!

  16.00 Predstavitev študija psihologije

  17.00 Predstavitev študija psihoterapije – fakultetni in specialistični programi;

  Dogodek bo potekal v hibridni obliki (v živo na sedežu SFU Ljubljana in online). Prijave na dogodek niso potrebne.  Povezava do online dogodka bo objavljena na dan dogodka.

  Za več informacij se lahko obrnete na Referat za študijske in študentske zadeve * na e-naslov referat@sfu-ljubljana.si.

  Na telefonsko številko +386 (0)1 425 44 33  v tor od 14.00 – 17.00 ure, sre/čet/pet 9.00 – 12.00 ure.

  Referat bo med 15.7 in 16.8.2021 zaprt za uradne ure, na voljo pa bomo na e-naslovu. 

  Kratka predstavitev študijskih programov na SFU Ljubljana:

  PSIHOLOGIJA – je študij namenjen vsem tistim, ki imajo radi vseživljenjsko učenje, raziskovanje, delo z ljudmi, reševanje problemov in vedno nove izzive. Delo psihologa je raznoliko, pogosto timsko, poklic pa omogoča tudi neprenehen osebnostni razvoj, predvsem v smeri potrpežljivosti, samozavedanja, empatije in etičnosti. Program je sodoben in odgovarja na aktualne potrebe družbe ter posameznika v njej. Tekom študija se povezujeta teorija in praksa.

  PSIHOTERAPEVTSKA ZNANOST – je študij, kjer se prepletajo teorija, praksa in delo na sebi – prav zadnje je ena izmed težjih in hkrati bolj izpopolnjujočih plati študija. Ob upoštevanju meril Svetovne zdravstvene organizacije, da bi na tisoč prebivalcev potrebovali enega psihoterapevta, Slovenija še vedno močno zaostaja za evropskimi državami. Velike potrebe po izobraženem kadru psihoterapevtov slednjega nedvomno uvrščajo med poklice prihodnosti.

  PSIHOTERAPEVTSKA PROPEDEVTIKA – je uvod v specialistične študije psihoterapije in obsega osnovno izobraževanje iz psihoterapije. Študente pripravi na specialistično usposabljanje iz psihoterapije po neakademski poti, ki poteka v okviru določenega psihoterapevtskega pristopa.

  SPECIALISTIČNI PROGRAMI – potekajo kot samostojni študij, v primeru, da ima študent že zaključeno katerokoli drugo fakultetno izobrazbo, poleg tega je pogoj za vpis opravljen 1-letni program Psihoterapevtske propedevtike. Na SFU Ljubljana izobražujemo ponujamo program 5 različnih pristopov: Psihoanalitična psihoterapijaSistemska psihoterapijaGeštalt terapija in Analitična psihologija in Psihoterapija otrok in mladostnikov!

  Več o vpisnem postopku.

  ambulanta@sfu-ljubljana.si | +386 1 425 44 33 | Spletna stran

  V okviru svoje študijske prakse odgovarjajo študenti SFU Ljubljana, pod strokovnim mentorstvom izkušenih psihoterapevtov Psihoterapevtske Ambulante SFU. Če potrebuješ poglobljeno pomoč, nudi Ambulanta SFU različne oblike psihoterapije.

  Prejšnji članek7. edicija FeKK – Festivala kratkega filma v Ljubljani
  Naslednji članekTečaj navtike po študentski ceni s Strojnik.si
  ambulanta@sfu-ljubljana.si | +386 1 425 44 33 | Spletna stran

  V okviru svoje študijske prakse odgovarjajo študenti SFU Ljubljana, pod strokovnim mentorstvom izkušenih psihoterapevtov Psihoterapevtske Ambulante SFU. Če potrebuješ poglobljeno pomoč, nudi Ambulanta SFU različne oblike psihoterapije.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.