Innovation Days 2021

  Grafika za hekaton
  Innovation Days 2021

  Kdaj

  22. oktobra, 2021-23. oktobra, 2021    
  Cel dan

  Vrsta dogodka

  Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z evropsko mrežo EIT Health že tretje leto zapored organizira Innovation Days, dvodnevno tekmovanje ekip v hekanju rešitev za različne izzive. Letošnja osrednja tema tekmovanja bo »Work-health Balance«, znotraj katere se bo iskalo specifične ideje za boljše počutje in zdravje, tako doma kot v delovnih okoljih.

  Letošnja tema je še posebej aktualna, saj smo zaradi covid-19 sprememb dela in zasebno-poslovnega življenja bolj podvrženi pomanjkanju časa in slabši skrbi za lastno zdravje. Ali lahko razvijemo nove navade, ki bi prispevale k dobremu počutju in zdravju posameznikov in družbe? V sklopu široke tematike bo letošnji dvodnevni hekaton omogočil razvoj neštetih inovacij v smislu aplikacij, športnih aktivnosti, ergonomije, prehrane, družabnih iger in drugih izboljšav, ki prispevajo k bolj zdravemu vsakdanu vseh Evropejcev.

  Nova znanja in finančna nagrada

  Študentje boste pred pričetkom hekanja spoznali metodo Design Thinking, ki vam bo služila kot ogrodje za razvoj ideje. Na tekmovanju vam bodo v pomoč tudi strokovni mentorji, ki so sami izkušeni podjetniki. Tekom hekatona vas čaka tudi delavnica uspešnega predstavljanja idej, saj vas konec drugega dne čaka predstavitev lastne inovativne rešitve pred izbrano podjetniško komisijo.

  Zmagovalna ekipa bo prejela denarno nagrado v višini 1500 evrov in uvrstitev na finalni vseevropski dogodek Innovation Days. Zmagovalci boste v družbi preostalih evropskih finalistov s svojo idejo predstavljali Slovenijo in se potegovali za evropsko zmago. Najbolj inovativne ekipe boste poleg tega pridobile tudi možnost nadaljevanja razvoja ideje v LUI-jevem start-up programu.

  Hekanje iz udobja doma

  Tekmovanje bo potekalo povsem virtualno, prek platforme Zoom. Tekmovanje je odprto za vse dodiplomske, magistrske in doktorske študente, ki vas zanimajo inovacije na področju zdravja, dobrega počutja in zdravstva. Za udeležbo ne potrebujete podjetniško-zdravstvenih predznanj ali izkušenj.

  Prijave so možne do 19. 10. 2021.

  Za več informacij klikni tukaj.

  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekSlovenija oživlja!
  Naslednji članekPOSLUŠANJE- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.