Maraton pozitivne psihologije 2019

  Maraton pozitivne psihologije, Ljubljana 2019
  Maraton pozitivne psihologije, Ljubljana 2019

  Datum / Čas
  Date(s) - 19. oktobra, 2019
  9.00 - 21.00

  Lokacija
  Cankarjev dom

  Kategorije


  Si želiš trenirati za življenje? Maraton pozitivne psihologije, ki se bo odvil 19. oktobra v Ljubljani, je namenjen vsakomur, ki želi trenirati za svoje življenje. Kako zbrati pogum za drzno življenje? Zakaj se večkrat ujameš v negativne misli? Kako besede krojijo tvojo realnost? Na ta in še obilico drugih vprašanj bodo skozi predavanja in na brezplačnem spremljevalnem programu odgovarjali govorci, med katerimi bodo tudi: Katarina Veselko, Dejan Sotirov, dr. Ana Krajnc, Tadej Toš, dr. Vojko Kavčič, Mojca Majerle, Matej Delakorda in Sara Isakovič.

  Predavanja so pomemben, a ne edini del dogajanja Maratona pozitivne psihologije v Ljubljani. Cankarjev dom bo 19. oktobra stičišče raznolikih zagovornikov osebne rasti. Na voljo bo Kvaliteten brezplačen spremljevalni program, ki je prijazen študentski denarnici organizirajo člani projekta Kako si. To so študentje psihologije, ki želijo psihološka spoznanja deliti s širšo javnostjo. Pridi in se nasmej ob stand-up prizorih, sodeluj na okrogli mizi s Saro Isaković, Katarino Veselko in Cirilo Peklaj, udeleži se delavnice sproščanja, spoznaj Tačke pomagačke in knjigo Od Zanosa do Predanosti ter nazaj!

  Ne glede na to, katerega dela programa se želite udeležiti, boste našli nekaj zase. Če ne drugega, somišljence, ki si prizadevajo za vnašanje pozitive v svoja in druga življenja.

  Več o predavanjih, brezplačnem programu in prijavi izveš tukaj, ali pa na Facebook dogodku.

  Pia profilna WP
  Pia Prelec Poljanšek

  Novinar

  Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
  Loading...

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.