Mednarodni festival Igraj se z mano

  Igraj se z mano 2020

  Datum / Čas
  Date(s) - 27. maja, 2020 - 7. junija, 2020
  9.00 - 20.00

  Lokacija
  Pri tebi doma ali pa na bližnjem igrišču

  Kategorije


  Ideja festivala, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije, je povezovanje skozi igro. Vključevanje otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami ter ostalih, ki z medsebojnim druženjem in skupnim ustvarjanjem rušijo meje med “hendikepom in normalnostjo”.

  V aktivnosti so vključene šole, zavodi, nevladne organizacije in posamezniki. Središče dogajanja je bil do sedaj vedno glavni oder na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer so potekali glasbeni, pevski in plesni nastopi ter razne igre. Oder obkrožajo številne delavnice in animacijski kotički. Število obiskovalcev iz leta v leto raste in v letu 2016 je v programu aktivno sodelovalo že kar 25.000 ljudi, med drugim kar 15.000 mladih, več kot 500 ustanov in 3.000 strokovnjakov s področja vzgoje in izobraževanja iz Slovenije in tujine.

  Letos pa bo festival, kot smo sedaj že navajeni, potekal preko spleta. Dogajalo se bo med 27. majem in 7. junijem in sicer na:

  – Zoom-u.

  Sodeluješ lahko tudi ti!

  Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik. Udeležbo o sodelovanju potrdi do vključno nedelje, 24. 5. 2020 in to tako, da izpolniš prijavnico, ki jo najdeš na tej povezavi.

  Marketing
  + objave

  E: marketing [afna] nevtron.eu

  LEAVE A REPLY

  Please enter your name here
  Please enter your comment!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.