Mednarodni festival Igraj se z mano

  Igraj se z mano 2020
  Mednarodni festival Igraj se z mano

  Kdaj

  27. maja, 2020-7. junija, 2020    
  9.00-20.00

  Kje

  Vrsta dogodka

  Ideja festivala, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije, je povezovanje skozi igro. Vključevanje otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami ter ostalih, ki z medsebojnim druženjem in skupnim ustvarjanjem rušijo meje med “hendikepom in normalnostjo”.

  V aktivnosti so vključene šole, zavodi, nevladne organizacije in posamezniki. Središče dogajanja je bil do sedaj vedno glavni oder na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer so potekali glasbeni, pevski in plesni nastopi ter razne igre. Oder obkrožajo številne delavnice in animacijski kotički. Število obiskovalcev iz leta v leto raste in v letu 2016 je v programu aktivno sodelovalo že kar 25.000 ljudi, med drugim kar 15.000 mladih, več kot 500 ustanov in 3.000 strokovnjakov s področja vzgoje in izobraževanja iz Slovenije in tujine.

  Letos pa bo festival, kot smo sedaj že navajeni, potekal preko spleta. Dogajalo se bo med 27. majem in 7. junijem in sicer na:

  – Zoom-u.

  Sodeluješ lahko tudi ti!

  Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik. Udeležbo o sodelovanju potrdi do vključno nedelje, 24. 5. 2020 in to tako, da izpolniš prijavnico, ki jo najdeš na tej povezavi.

  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekFilharmonični spletni abonma: Dvojec brez dirigenta
  Naslednji članekInformativni dan – Magistrski študij na Ekonomski fakulteti
  marketing [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.