Mednarodni velnes kongres

  Datum / Čas
  Date(s) - 7. maj, 2019
  0.00

  Lokacija
  Državni svet RS

  Kategorije


  10. maj je svetovni dan gibanja. GIBANJE je temelj vitalnosti, dobrega počutja in zdravja ter je investicija v prihodnost in dolgoživost vsakogar izmed nas.

  Sodobni način življenja se je spremenil. Ljudje večino dneva presedimo in nismo toliko fizično aktivni, kot so bili v preteklosti. Zato je gibanje za zdravje nujno.  Pomanjkanje telesne aktivnosti pri posamezniku povzroči občutek pomanjkanja energije, imunski sistem deluje slabše in se težje brani pred boleznimi. Osebe, ki so telesno aktivne, lažje ohranijo telesno gibljivost, dlje ostajajo telesno, duševno in duhovno vitalne, so bolj zdrave in imajo manj težav s povečano telesno težo.

  GIBANJE je močno povezano z velnesom,  velnes pa je celostni življenjski slog, ki posamezniku pomaga pri njegovem dobrem počutju. Je proces posameznikove osebnostne rasti in lastna odgovornost za ohranjanje in vzdrževanje zdravja. Ko vemo, kdo smo, kaj nas veseli, izpolnjuje in si to v resnici želimo, postanejo vse okoliščine, del katerih smo, naša izbira. Tako je tudi izbira za udeležbo na 2. mednarodnem kongresu velnesa v Sloveniji vaša osebna odločitev.

  Če vsak posameznik najprej pri sebi spremeni nekaj na bolje, se bo to poznalo tudi na ravni celotne družbe.  Prav zato smo svetovi dan gibanja organizatorji izbrali za datum izvedbe kongresa, pa tudi vse teme se bodo prepletale z izhodiščem – GIBANJEM, aktivno potjo do zdravja, vitalnosti, dobrega počutja in dolgoživosti.

  Več informacij in prijava na: www.velneskongres.si

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.