Na meji nevidnega 2022

  Na meji nevidnega 2022
  Na meji nevidnega 2022
  Na meji nevidnega 2022

  Kdaj

  21. maja, 2022    
  9.00-20.00

  Vrsta dogodka

  Na meji navidnega se letos vrača v največji podobi doslej. Konvencija ljubiteljev fantazije in znanstvene fantastike bo letos na sporedu v soboto 21. maja na Gospodarskem razstavišču. Organizatorji in ustvarjalci so enotni, ne zamudi največjega NMN doslej!

  Na meji nevidnega pripravlja pester program

  Organizatorji so se letos še kako potrudili pri ustvarjanju izjemne izkušnje. Snemali se bodo podcasti, potekala bodo izobraževanja in okrogle mize, tekmovanja bodo v polnem teku in na voljo bo marsikaj za marsikoga. Da ne bi razkrili preveč, si lahko program Na meji nevidnega 2022, ogledaš na njihovi spletni strani.

  Razstavljalci – Na meji nevidnega

  Na letošnji konvenciji vam ponujamo vrsto različnih razstavljavcev, ki vam bodo predstavili najnovejše knjižne izdaje, namizne igre, računalniške igre, stripe, japonske sladkarije in še mnogo drugega. Obiskovalcem pred dvorano in v notranjosti ponujamo nakup hrane, pijače in kavnih napitkov. Celoten seznam razstavljavcev z njihovimi opisi si lahko ogledate na tej strani.

  Ustvarjalci – Na meji nevidnega

  Iščete nekaj posebnega ali na kakršenkoli način neobičajnega? Na konvenciji se vam bodo predstavili ustvarjalci, ki svoje stvaritve oblikujejo iz najrazličnejših materialov in dovršenimi tehnikami. Pri njih si boste lahko ogledali in kupili vse od ilustracij in skulptur do knjig, stripov in torb v katere lahko pospravite vse ostale stvaritve. Vse ustvarjalce si lahko ogledaš na njihovi spletni strani.

  Društva – Na meji nevidnega

  Vas zanima srednjeveška tematika, mečevanje in igranje fantazijskih vlog ali pa bi le prebrali ali ustvarili svoj strip, knjigo ali umetnino? Na konvenciji boste našli društva, ki se ukvarjajo z vsemi naštetimi dejavnostmi. Njihov celoten seznam si lahko ogledaš na tej strani.

  Vstopnice za Na meji nevidnega

  Vstopnice za NMN 2022 boste lahko kupili le neposredno na samem dogodku pred vhodom v dvorano konvencije. Prodaja se prične z uradnim odprtjem ob 9:00. Plačilo je možno le z gotovino.

  Cena posamezne vstopnice je:
  10 € za odrasle,
  5 € za otroke do 12 let,
  brezplačno za otroke do 7 let.

  Število vstopnic je omejeno, zato priporočamo, da pridete čim prej in si tako zagotovite vstop! Dogodek je za obiskovalce odprt do 20:00 ure.

   

  Urednik portala Student.si

  Prejšnji članek5. Festival kave Slovenija
  Naslednji članek29. čistilna akcija Blejskega jezera

  Urednik portala Student.si

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.