Na meji nevidnega 2024

  Logotip Na meji nevidnega
  Na meji nevidnega 2024

  Kdaj

  25. maja, 2024    
  9.00-20.00

  Kje

  Gospodarsko razstavišče
  Dunajska cesta 18, Ljubljana, 1000

  Vrsta dogodka

  Na meji nevidnega, slovenski Comic Con, je praznik za vse ljubitelje fantazije, znanstvene fantastike, gaminga in še več! Dogodek se bo odvijal v štirih dvoranah Gospodarskega razstavišča, kjer te čaka raj za geekovsko dušo z raznolikimi stojnicami, ki ponujajo vse, kar si lahko tvoje srce poželi.

  Na ulici umetnikov bodo razstavljali tako lokalni kot tudi tuji ustvarjalci, ki bodo razveseljevali obiskovalce s svojimi izdelki. Letos se lahko v Cosplay kotičku srečaš s kar sedmimi mednarodnimi cosplayerji, ki se bodo predstavili na finalnem izboru International Cosplay Championship Cup.

  Poleg tega te čaka priložnost, da preizkusiš najnovejše in najbolj priljubljene namizne ter video igre. Ne zamudi predavanj in pogovorov o ustvarjanju zgodb, filmov in iger, ki bodo navdušila vse ljubitelje ustvarjalnosti. Če si bolj za akcijo, se pridruži interaktivnemu lovu na zaklad ali pa se podaj na napeto Dungeons & Dragons prigodo s prijatelji. Ta dan bo zagotovo nepozaben za vse navdušence nad svetom domišljije in zabave!

  Se vidimo!

  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekUsposabljanje za CNC rezkanje | 21. in 22. maj | 50% OFF za Inženirsko skupnost! |
  Naslednji članekParada ljubljanskih maturantov 2024
  Prazna profilna slika
  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.