NATEČAJ – Postani ”MODRA VARUŠKA”

  Natečaj
  NATEČAJ – Postani ''MODRA VARUŠKA''

  Kdaj

  20. marca, 2024-27. marca, 2024    
  Cel dan

  Vrsta dogodka

  Sodeluj z BabyCentrom in zadeni vpisnino na spomladansko Akademijo za varuške!
  BabyCenter in Akademija za varuške vabita k sodelovanju na natečaju Postani “Modra varuška”. Na e-naslov prijave@akademijazavaruske.si nam pošlji kratko video predstavitev (30-60 sekund) in povej, zakaj bi izbrali prav tebe. K prijavi seveda vabljeni tudi moški varuhi.
  Prijave zbiramo do srede, 27.3., do polnoči.
  29.3. bomo obvestili kandidate v ožjem izboru, dva zmagovalna kandidata pa bosta 2.4. prejela brezplačno vpisnino na Akademijo za varuške, ki bo potekala od 5. do 7. aprila 2024 v Ljubljani (BTC).
  *POGOJI NAGRADNE IGRE*
  Upoštevane bodo prijave, ki bodo prispele do srede, 27.3.2024, do polnoči. Kandidati v ožjem izboru bodo o tem obveščeni v petek, 29.3.2024. Dva zmagovalna kandidata bosta v torek, 2.4.2024 prejela brezplačno vpisnino na Akademijo za varuške, ki bo potekala od 5. do 7. aprila 2024 v Ljubljani (Javni zavod Cene Štupar – BTC).
  Zmagovalna kandidata bosta na aprilski Akademiji za varuške nosila majico BabyCentra, in s tem predstavljala omenjeno podjetje. Vključena bosta tudi na animacijskih dogodkih v BabyCenter poslovalnicah in drugje (glede na razpoložljivost in proti plačilu).

  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Prejšnji članekRobotski hekaton na 20. Dnevih industrijske robotike
  Naslednji članekAkademija za varuške 2024
  marketing2 [afna] nevtron.eu

  Marketing

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.