Next Talent Hub 2019

  next talent hub poster
  Next Talent Hub 2019

  Kdaj

  8. julija, 2019-19. julija, 2019    
  9.00-17.00

  Kje

  Business Solutions
  Velika pot 15, Solkan, 5250

  Vrsta dogodka

  Next Talent Hub je brezplačna dvotedenska poletna IT delavnica v organizaciji podjetja Business Solutions iz Solkana ki razvija in implementira orodja za izboljšave poslovnih in proizvodnih procesov. Letos prvič bo ekipa mentorjev iz različnih strokovnih področij, vodila izbrane kandidate od ideje do končnega izdelka. Udeleženci bodo tako imeli priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu in kako lahko svoje znanje prenesejo iz teorije v življenje.

  Intenzivna poletna delavnica bo potekala od 8. do 19. julija 2019 v prostorih Business Solutions d.o.o. v Solkanu. Namenjena je vsem starejšim od 18 let, ki si želijo pridobiti ključna znanja s področja informacijskih tehnologij in jih dopolniti s praktičnimi izkušnjami iz poslovnega sveta. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati z odprtostjo do vsega novega, z željo po nenehni rasti, s timskim duhom ter seveda s strastjo do IT področja. Prijave na  delavnico Next Talent Hub se zbirajo do 24. Junija.

   

  KAJ

  Talent Hub je brezplačna dvotedenska poletna IT delavnica v organizaciji podjetja Business Solutions iz Solkana. Letos prvič bo ekipa mentorjev, ki razvija in implementira informacijske poslovne rešitve, vodila izbrane kandidate od ideje do končnega izdelka.

  KJE

  Delavnica Talent Hub bo potekala v prostorih podjetja Business Solutions v Solkanu, Slovenija.

  KDO

  Talent Hub je namenjen vsem starejšim od 18 let, s strastjo do IT industrije. Lahko si dijak, študent ali zagret IT-jevec, ki je pripravljen svoje ideje razviti in predstaviti svetu. Pri izboru bodo imeli prednost kandidati z odprtostjo do vsega novega, z željo po nenehni rasti, s timskim duhom ter seveda s strastjo do IT področja. Vsem udeležencem so zagotovljeni tudi prenosni računalniki in ves pisarniški material. Da pa boste lahko v polnosti izkazali svoj potencial, bo poskrbela neomejena količina kave, sadja, oreščkov in kosilo.

  KDAJ

  Dvotedenska poletna delavnica Talent Hub bo potekala od 8. do 19. julija 2019, vsak delavnik od 9.00 do 17.00.

  Več informacij na: www.talenthub.si

  Glavni urednik

  Prejšnji članekPoletna šola za dijake
  Naslednji članekWoodland 2019

  Glavni urednik

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.