Obišči 18. karierni sejem in začni graditi svojo pot!

  grafika izbira dela
  Obišči 18. karierni sejem in začni graditi svojo pot!

  Kdaj

  22. oktobra, 2020    
  Cel dan

  Vrsta dogodka

  Izkoristi priložnost za idealen job in pridobitev top referenc. Zdaj je tvoja priložnost, da se dokažeš! Prijavi se na največji spletni karierni sejem MojeDelo.com. Udeležil se boš lahko odličnih brezplačnih delavnic in hekatona za dijake ter študente s skupnim nagradnim skladom kar 9000 evrov.

  Zakaj karierni sejem?

  Na 18. kariernem sejmu MojeDelo.com te pričakujejo izvrstni delodajalci, ki iščejo mlade kadre ter fakultete, ki ponujajo karierne priložnosti. Poleg tega pa te bo navdušil tudi bogat program, namenjen mladim iskalcem zaposlitve. Na dogodku se boš lahko udeležil tudi raznih predavanj in delavnic, ki ti bodo na voljo vse do 22. novembra 2020.

  Spletni karierni sejem MojeDelo.com - promovideo

  Kaj te čaka?

  Na kariernem sejmu se boš lahko udeležil hekatlona z nagradnim skladom kar 1500 evrov! Sodeloval boš lahko pri iskanju najbolj originalne rešitve za spletno platformo Mojedelo.com in prejel super nagrade. Če veš, da si pravi za ta izziv, ne odlašaj s prijavo.

  Kako pomemben je tvoj digitalni odtis v času koronavirusa? Kakšna je resnica o tehnologiji blockchain? Kako uspešno najti prvo delo? Odgovore na vsa ta vprašanja in še več boš našel na kariernem sejmu. Nastopili bodo Bine Volčič, Boštjan Nachbar, Filip Pesek, Sašo Kronegger, Žiga Peljko, Alenka Košir, Cool Fotr in še mnogi drugi. Program najdeš na spletni strani. Več o samem dogodku pa si lahko prebereš v članku.

  Prijavi se danes – ne odlašaj na jutri!

  Na karierni sejem in delavnice se lahko prijaviš na spletni strani kariernega sejma. Znanje je dragoceno. Izkoristi priložnost za boljši lajf in začni vlagati v svojo prihodnost danes!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.