Zmanjšajte PERFEKCIONIZEM, zvišajte PRODUKTIVNOST

  Zmanjšajte PERFEKCIONIZEM, zvišajte PRODUKTIVNOST

  Datum / Čas
  Date(s) - 1. februarja, 2022
  9.00-14.30

  Kategorije


  Spoznajte razloge, zakaj nekdo svoje delo opravlja odlično, vendar je količina opravljenega dela premajhna

  Res je, da se načini dela spreminjajo in da se od zaposlenih zahteva delati prave stvari na pravni način, delati učinkovito. Pri tem nam je tehnologija v veliko pomoč, po drugi strani pa raziskave kažejo, da se nam produktivnost celo zmanjšuje zaradi raznih motilcev, ki se nam prikradejo v času izvajanja aktivnosti. Produktivnost se nam zmanjšuje tudi zato, ker delujemo na način, da mora biti delo opravljeno odlično, ko je dobro samo popolno.

  In trčimo ob perfekcionizem, ki še danes velikokrat velja za pozitivno lastnost. Pa ni, ker smo zaradi pretiranega perfekcionizma celo manj učinkoviti.

  Tak način delovanja vodi tudi v izgorelost. Vse to pa vpliva in povzroči celo slabše opravljanje delovnih zadolžitev. Veliko ljudi ima visoka merila, zaradi strahu pred neuspehom in (samo)kritičnim razvrednotenjem pa tudi togo vztrajajo pri doseganju ciljev.

  Kako torej doseči, da bomo pri delu sproščeni, da bomo znali ne glede na zahtevnost razmejevati in usklajevati delovne zadolžitve?

  Kako voditi osebo, ki je pretirano nagnjena k perfekcionizmu?

  Za več informacij kliknite tukaj: Zmanjšajte PERFEKCIONIZEM, zvišajte PRODUKTIVNOST

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.