Osebna in družbena odgovornost za trajnostno prihodnost (ONLINE konferenca)

  Osebna in družbena odgovornost za trajnostno prihodnost (ONLINE konferenca)

  Datum / Čas
  Date(s) - 4. junija, 2020 - 5. junija, 2020
  9.00 - 17.00

  Kategorije


  Te zanima, kaj še lahko narediš sam ter v podpori družbe v odnosu do okolja? Kako cilje trajnostnega razvoja (angleško: Suistainable Development Goals) prevesti v prakso? Udeleži se spletne konference OSEBNA IN DRUŽBENA ODGOVORNOST ZA TRAJNOSTNO PRIHODNOST, ki bo potekala 4. in  5. junija 2020. Za študente je brezplačna!

  Glavni namen konference je iskati povezave med človekovo odgovornostjo do družbe in do sebe za našo skupno trajnostno prihodnost. Taka odgovornost posameznika je predpogoj za družbeno odgovornost, brez širše okoljske in družbene odgovornosti ni preživetja človeštva niti orodja za dosego trajnostnega razvoja/prihodnosti.

  Naše sodelovanje na konferenci bo potekalo v duhu Agende ZN 2030: spremenimo svet, ki vključuje 17 ciljev trajnostnega razvoja. Te ima v svoji Strategiji razvoja do leta 2030 zapisane tudi Republika Slovenija, vendar jih ni možno doseči brez osebne in družbene odgovornosti.  S konferenco v letu 2020 želimo zagotoviti širši vpogled v to, kar raziskovalci, učitelji in menedžerji ter drugi zmoremo in bi morali storiti za vključitev osebne in družbene odgovornosti v družbeno in naravno okolje, kjer delujemo.

  Podroben program je predstavljen tukaj, vse ostale informacije v povezavi s prijavo pa najdeš tukaj.

  E: marketing [afna] nevtron.eu

  Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
  Loading...

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.