Povio Academy Conference 2024 je tukaj in čaka nate!

  Povio Academy Conference 2024
  Povio Academy Conference 2024 je tukaj in čaka nate!

  Kdaj

  2. marca, 2024    
  10.00-17.30

  Kje

  Fakulteta za računalništvo in informatiko
  Večna pot 113, Ljubljana, 1000, Osrednjeslovenska

  Vrsta dogodka

  Uspešna kariera v IT svetu je lahko izziv. Informacij je na pretek, a dobre priložnosti za učenje iz prve roke so redke.

  Zato ne zamudite Povio Academy Conference 2024, ki bo potekala v soboto, 2. marca 2024, na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Ta dan, poln učenja in inspiracije, je namenjen vsem, ki želite poglobiti svoje razumevanje IT sveta neposredno od vrhunskih strokovnjakov.

  Začetek dogodka bo ob 10.00, obljubljajo pa dan poln navdiha, znanja in zabave. Na odru se bodo zvrstili strokovnjaki iz Povia ter drugih vodilnih slovenskih IT podjetij (Outbrain, Better Care,itd.), ki bodo predstavili najnovejše trende in prakse na področjih programiranja, projektnega vodenja, QA, UI/UX designa in ne nazadnje, umetne inteligence. Ta širok spekter tem zagotavlja, da boste našli nekaj, kar bo obogatilo vašo profesionalno pot in razširilo razumevanje ključnih IT področij.

  Ne zamudite priložnosti za mreženje v sproščenem, a ciljno usmerjenem okolju. To je vaša priložnost, da se povežete s somišljeniki in strokovnjaki, ki lahko pospešijo vašo karierno rast. Dan se bo zaključil s stand-up nastopom priljubljenega slovenskega komika Roka Škrlepa, kar bo odlična priložnost za sprostitev in smeh po izpitnem obdobju.

  Registracija je obvezna, zato ne odlašajte predolgo: https://forms.gle/MTUW3uGAfp8nVJQXA

  Glavni urednik

  Prejšnji članek25. Študentsko pustovanje v Rožni dolini 2024
  Naslednji članekBujta repa 2024

  Glavni urednik

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.