Pozdrav brucem 2019

  Pozdrav brucem 2018
  Pozdrav brucem 2019

  Kdaj

  1. oktobra, 2019    
  16.00-22.00

  Kje

  Kongresni trg
  Kongresni trg, Ljubljana, Slovenija, 1000

  Vrsta dogodka

  Zemljevid ni na voljo

  Letos Univerza v Ljubljani praznuje svojo 100. obletnico delovanja. V namen slavnostne otvoritve stotega študijskega leta bo letošnji Pozdrav brucem še bolj poseben in študentski dogodek.

  Letošnji dogodek je organiziran s strani Študentskega sveta Univerze v Ljubljani, pod vodstvom predsednice Laure Koudela. Letošnja želja za dogodek je bila, da bo še bolj usmerjen v študente, zato je bila izvedba postavljena prav v roke ekipe nadobudnih študentov, ki so organizacijo prevzeli z veliko vnemo.

  Na dogodku se bodo na stojnicah predstavile članice Univerze v Ljubljani, ki bodo bruckam in brucem predstavile svoje delovanje in jim dale možnost, da spoznajo fakulteto ali akademijo, na kateri začenjajo študij. Poudarek bo predvsem na razvoju Univerze in ustanovitvi njenih članic skozi zgodovino.

  Osrednji del dogodka se bo navezoval tudi na nastope različnih nadarjenih študentov, ki izven predavalnic razvijajo svoje talente na najrazličnejših področjih.

  Za še bolj svež in zabaven začetek študijskega leta se bodo na odru zvrstili tudi različni stand-up izvajalci, ki bodo na humorističen način predstavili študentsko življenje.

  Pridi 1. oktobra na Kongresni trg in proslavi začetek novega študijskega leta!

  Prejšnji članekMednarodni festival Zlati boben letos že 26.
  Naslednji članekHï Departures

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.