Pozdrav brucem 2019

  Pozdrav brucem 2018

  Datum / Čas
  Date(s) - 1. oktobra, 2019
  16.00-22.00

  Lokacija
  Kongresni trg Kongresni trg

  Kategorije


  Letos Univerza v Ljubljani praznuje svojo 100. obletnico delovanja. V namen slavnostne otvoritve stotega študijskega leta bo letošnji Pozdrav brucem še bolj poseben in študentski dogodek.

  Letošnji dogodek je organiziran s strani Študentskega sveta Univerze v Ljubljani, pod vodstvom predsednice Laure Koudela. Letošnja želja za dogodek je bila, da bo še bolj usmerjen v študente, zato je bila izvedba postavljena prav v roke ekipe nadobudnih študentov, ki so organizacijo prevzeli z veliko vnemo.

  Na dogodku se bodo na stojnicah predstavile članice Univerze v Ljubljani, ki bodo bruckam in brucem predstavile svoje delovanje in jim dale možnost, da spoznajo fakulteto ali akademijo, na kateri začenjajo študij. Poudarek bo predvsem na razvoju Univerze in ustanovitvi njenih članic skozi zgodovino.

  Osrednji del dogodka se bo navezoval tudi na nastope različnih nadarjenih študentov, ki izven predavalnic razvijajo svoje talente na najrazličnejših področjih.

  Za še bolj svež in zabaven začetek študijskega leta se bodo na odru zvrstili tudi različni stand-up izvajalci, ki bodo na humorističen način predstavili študentsko življenje.

  Pridi 1. oktobra na Kongresni trg in proslavi začetek novega študijskega leta!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.