Predstava, ki gre narobe

  0

  Datum / Čas
  Date(s) - 22. november, 2018 - 23. november, 2018
  20.00

  Lokacija
  Festivalna dvorana Ljubljana

  Kategorije


  Gledališka komedija »Predstava, ki gre narobe« v slovenski produkciji prihaja v Ljubljano in Slovenijo! Predstava, ki je požela velikanski uspeh na gledaliških deskah londonskega West Enda in Broadwaya v New Yorku, je navdušila že v več kot 20 državah sveta. Večkrat nagrajena komedija je med drugim leta 2017 prejela prestižno nagrado Tony za najboljši scenski dizajn in nagrado Laurence Olivier za najboljšo novo komedijo leta 2015. »Predstava, ki gre narobe« je vse kar nikoli niste želeli videti v broadwayski predstavi.

  V predstavi se dramsko društvo Fakultete za strojništvo loti njihove največje in najzahtevnejše gledališke produkcije dosedaj: kriminalke angleškega tipa Kdo je morilec? v slogu znamenite kraljice kriminalk Agathe Christie, z naslovom »Umor v dvorcu Haversham«A predstava jim nikakor ne »steče«. Zaporedje nepredvidljivih in noro zabavnih dogodkov hitro spreobrnejo dogajanje na odru iz slabega v katastrofalno. V dveh urah neprestanega smeha občinstvo spremlja zasedbo, ki trmasto poskuša, ne glede na vse težave, čimbolj točno in resno izpeljati predstavo.

  Najuspešnejša svetovna uspešnica komedija, ki gre popolnoma narobe, vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki gre narobe – 22. november (predpremiera) in 23. november (premiera) v Festivalni dvorani.

  Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Pereol in Eventim.  
   

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši svoj komentar
  Prosim vpiši ime

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.