Prvi slovenski on-line karierni sejem

  Kdaj

  14. marca, 2019    
  0.00

  Kje

  On-line
  Slovenija, Slovenija, Slovenija

  Vrsta dogodka

  Spoznajte svojega prvega delodajalca 14. marca 2019. Več informacij na: www.optius.com/prvi-slovenski-on-line-karierni-sejem.

  Že vrabci čivkajo, da tehnologija zelo vpliva na naša življenja in spreminja svet. Posledično se spreminja tudi trg dela. Vzpostavila so se nova delovna mesta, ki jih nekoč ni bilo, oblikujejo se različna delovna okolja in nove oblike podjetij. Spreminjajo pa se tudi kadrovska stroka in načini povezovanja med iskalci priložnosti ter ponudniki delovnih izzivov. V svetu so on-line kadrovski dogodki nekaj samoumevnega in skrajni čas je že bil, da se temu pridruži tudi Slovenija.

  On-line karierni sejem je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja pravih ljudi s pravimi zaposlitvenimi izzivi. Poteka zelo podobno kot običajni zaposlovalni sejmi, le da delodajalci svoje podjetje in prosta delovna mesta predstavijo na spletu, iskalci pa prek spletnih orodij stopijo v neposreden stik z njimi. Pogovori potekajo tudi prek orodja Skype ali enostavnega klepetalnika.

  Svetujemo vam, da se čim prej postavite na zaposlitveni zemljevid. Mnogi zaposlovalci ponujajo priložnosti za mlade kadre, ki svojo pot šele začenjajo in zbirajo izkušnje. Sodelovanje je zelo enostavno in nič vas ne stane raziskati svoje možnosti. Na kariernem portalu optius.com ustvarite Moj Optius uporabniški račun, s katerim se prijavite na sejem in vnesite življenjepis. Na dan sejma se razgledate med vsemi možnostmi in kontaktirate tiste delodajalce, ki so zanimivi za vas.

  Optius je eden od največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z letošnjim letom pa je dobila novo podobo in ime.

  Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.

  Optius
  Karierni portal za nove čase.

  Glavni urednik

  Prejšnji članekDruženje in meditacija žensk ob svetovnem dnevu žena
  Naslednji članek12. fanfara

  Glavni urednik

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.